Vad är Logga Spinning?

Logga spinning är en kontroversiell form av utomhusreklam där utbildade anställda som står på allmän gathörnen och visa surfbräda-stora skyltar kartong. Dessa tecken är i allmänhet sponsras av lokala företag i de allmänna närheten av tecknet spinner, men de nationella bolagen har varit kända för att satsa på teckenspråk spinning tjänster för att nå en yngre demografisk. Logga spinning omfattar en kombination av akrobatik, stafettpinnen, gungade och kampsport rörelser som syftar till att fånga uppmärksamheten hos passerar bilister.

Ibland kallade "mänskliga directionals," logga spinnare i allmänhet är ung och ivrig att ta på icke-traditionella yrken. Reklam företag som Aarrow Reklam i San Diego rekrytera rutinmässigt och utbilda intresserade underteckna spinnare, med professionella instruktörer lära nya medarbetare ny logga spinning rör sig i ett läger inställning. När ett tecken snurrande rekrytera har visat att man behärskar de grundläggande manövrer han eller hon är försedd med en sponsrad tecken och tilldelas en plats. Logga spinning nybörjare kan tjäna $ 10 till $ 20 US dollar (USD) per timme, men mer kvalificerade spinnare eller instruktörer ibland tjäna upp till $ 60 dollar i timmen.

En del säger att underteckna spinning är ett idealiskt sätt att få välbehövlig uppmärksamhet från passerande bilister, eftersom en statisk tecken förlorar så småningom sitt överklagande över tiden. Ett gott tecken spinner kan locka en publik av fotgängare med sin stunts, skapa word of mouth reklam och intresse för produkten eller företagsnamn. Logga spinning returnerar också ett personligt inslag till världen av reklam, eftersom en verklig person ger underhållning tillsammans med säljargument.

Andra säger att underteckna spinning inte bör ses som en livskraftig form av reklam. Kännetecknen och stunts kan lätt orsaka föraren blir distraherad och spinnare tecknet själva kan vara i fara att träffas. Även tecken spinning kan locka en del uppmärksamhet, kan meddelandet inte registrera sig hos potentiella kunder såväl som annonsörer kan hoppas. Om tecknet spinnare tillåter inte tillräckligt med tid för förbipasserande att läsa kopiera, då utövandet kan vara meningslös. Vissa städer har redan antagit lagstiftning som förbjuder tecken spinning på allmän väg.

Det finns också en säkerhetsrisk med tecken spinning, eftersom många reklambyråer ofta konkurrerar om samma populära gathörn. Vissa tecken spinnare har blivit misshandlade eller trakasseras av konkurrenter försöker ensamrätt till ett särskilt bra läge. Förbi bilister får också ange sitt ointresse med tecken spinning genom att kasta mat eller skrika obsceniteter på spinnare själva. Logga spinning kan vara ett farligt yrke, och några mindre reklambyråer har varit känd för att inte betala sina anställda för sina tjänster. Som med andra typer av tekniker gerilla reklam, lönar det sig att veta vem du arbetar med innan du tar på en skylt spinning uppdrag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.