Vad är IRS Skattelättnad?

IRS skattelättnad är en fras som hänvisar till arrangemang Internal Revenue Service gör med skattebetalarnas att förbättra deras situation. Detta kan omfatta att avskriva vissa eller alla av de inbetalade skatten eller erbjuda mer flexibla sätt att betala av skatteskulder. I vissa fall kan en skattskyldig kan få en förlängning för att lämna in sin deklaration utan påföljd.

En form av IRS skattelättnad är ett erbjudande i kompromiss. Detta var IRS samtycker till en begäran från en skattskyldig att lösa sina skulder utan att betala hela beloppet. Förfarandet för IRS godkännande eller förneka dessa påståenden är något komplicerat och byråkratiskt. Som allmän princip är det mer sannolikt att ges till människor med en bra historia att betala tidigare skatt räkningar som har ekonomiskt ansvar men har nu fallit i ekonomiska problem, ofta av skäl som ligger utanför deras kontroll.

En delbetalning avtal där IRS kan en skattskyldig att lösa sina skulder i sin helhet, men att betala över en längre period än vad som normalt tillåts. Sådana avtal innebär normalt den obetalda skulden fortsätter att ackumuleras ränta och avgifter straff, men IRS kommer inte att fortsätta den vanliga insamlingen för förfallna skulder. När du gör en delbetalning avtal är det särskilt viktigt att enas en överkomlig återbetalningsplan som saknade en enda återbetalning kan starta insamlingen igen.

En av de mindre kända former av IRS skattelättnad som erbjuds till offer för katastrofer. När ordföranden förklarar ett område som har blivit en katastrof zon kommer IRS ger ofta skattebetalarna längre tid att lämna in sina årliga deklarationer att ta hänsyn till den omvälvning som de kan ha lidit. Där medborgarna har lidit skada på egendom i en katastrof kan IRS åläggas att minska sina skattesystem räkningar för att göra upp en del av kostnaderna för fastställande av skada.

Du ska ta hand vid hanteringen av ett företag som erbjuder att hjälpa dig att få IRS skattelättnad. I många fall kan ett sådant företag erbjuder en värdefull tjänst som sparar tid och ansträngning. Du bör emellertid kontrollera kostnader noga eftersom de kan bli mycket hög, i vissa fall kan du uppnå samma resultat genom att förhandla direkt med IRS tjänstemän. Du bör vara särskilt försiktig med vilket företag som helst garanti för att spara pengar på din skatteutgifterna genom att få lindring. Det är vanligtvis inte möjligt att garantera ett sådant resultat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.