Vad är E-handel?

E-handel (elektronisk handel), är online handel vers verkliga handel. E-handel inkluderar detaljhandel, bank, aktier och obligationer handel, auktioner, fastighetstransaktioner, flygbolag bokning, hyrfilmer, nästan allt du kan tänka dig i den verkliga världen. Även personliga tjänster såsom hår och naglar salonger kan dra nytta av e-handel genom att tillhandahålla en webbplats för försäljning av relaterade hälsa och skönhet, normalt är tillgängliga för lokala kunder enbart.

Även om e-handel en gång krävs en dyr gränssnitt och personlig säkerhet intyg, är detta inte längre fallet. Virtuella skyltfönster erbjuds av olika hosting-tjänster och stora närvaron Internet såsom eBay och Yahoo!, Som erbjuder nyckelfärdiga lösningar till säljare med liten eller ingen online upplevelse. Verktyg för att driva en framgångsrik e-handel webbplatser är inbyggda i hosting servrar, vilket eliminerar behovet för den enskilde handlaren att konstruera hjulet. Dessa verktyg innefattar förmåner som kundvagnar, lager och försäljning loggar, och möjligheten att acceptera en rad olika betalningsalternativ inklusive säkra kreditkortstransaktioner.

Även tidiga e-handel var hämmad av säkerhet rädsla, har bättre teknik gjort miljontals människor världen över känner sig bekväma att köpa online. Att se den enorma potentialen i e-handel, bidrog mest kreditkortsföretagen dämpa oron genom att garantera kortinnehavare skulle inte hållas ansvarig för bedrägeri kostnader som ett resultat av online shopping. Alla dessa faktorer har bidragit till e-handel blir den blomstrande industrin är det i dag.

Den ökande populariteten för e-handel är förståeligt med tanke på tid och besvär involverade i att driva från butik till butik, söka efter ett objekt i den verkliga världen. Det tar inte bara värdefull tid och energi, men bensin. Med dagens överbefolkade städer och höga gaspriser, shopping på nätet när andan strejk-även mitt i natten, har obestridligt, oslagbara fördelar. Det är inte bara bekvämt att handla på en myriad av leverantörer från komfort av din dator stol, det är också enkelt att hitta en bra affär genom att ge sajter som PriceGrabber och Froogle sålla bland hundratals säljare för dig.

E-handeln har även andra fördelar. Anställd overhead är praktiskt taget obefintlig, och den årliga avgiften för en e-handel webbplats är nominella. Jämför detta med hyra av skyltfönster egendom, särskilt i en upptagen köpcentret. Som grädde på moset är de flesta transaktioner hanteras av mjukvaran processer, aldrig kräva en verklig person tills objektet är redo att packas och skickas. Detta leder till verkliga besparingar för kunden. Som ett resultat av verkliga världen företagen ofta inte kan konkurrera med sin e-handel motsvarigheter, men en måste tänka sig för uppblåsta frakten som kan motverka besparingar.

Om du har varit ovillig att hoppa in i en värld av e-handel med huvudet före kan du hitta din trepidations inte längre befogad. Det finns endast några enkla regler när man köper online. Kontrollera först att se till att säljaren är trovärdig genom att hänvisa till en webbplats som ResellerRatings. com och sedan läsa webbplatsens politiken för återvändande och privatliv. Heller aldrig lämna över personuppgifter om inte webbplatsen är i drift genom en säker server. Du kan identifiera en säker server med adressen börjar med http s , snarare än http . Den "s": den information som rinner mellan din dator och webbplatsen kommer att vara krypterade.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.