Vad är Drop Shipping?

Drop sjöfarten är en produkt leverans metod där säljaren (återförsäljaren) godtar betalning för en beställning, men att kunden får produkt (er) direkt från tillverkaren. I en droppe sjöfarten arrangemang, fungerar alltid som en mellanhand mellan tillverkaren och kunden. Hans vinst i transaktionen är skillnaden mellan grossist-och detaljhandel priset på objekten som säljs.

Drop shipping är mycket fördelaktigt för mindre butiker, Internet-bara skyltfönster och de som huvudsakligen använder kataloger för försäljning. Kunder till dessa försäljningsställen inte alltid räkna med att gå ut med sina inköp, så en liten fördröjning mellan beställning och släppa sjöfarten är inte en nackdel. Ett representativt objekt kan visas på butikens hyllor eller avbildas i sin katalog, men den faktiska produkten köpte får sitta i en fabrik lager 3. 000 miles away.

Ett av de största problemen droppe leveransadresser för detaljhandeln är inventering kontroll. I en traditionell butik inställningen är produkter som beställts i bulk från tillverkaren och måste förvaras på ett säkert område tills visas. Detta innebär att upprätthålla en lämplig lagringsutrymme, nyanställning för att hantera lager och investera i skyddsåtgärder för att förhindra stöld. Med drop shipping inte håller detaljisten att inte en stor inventering i lokalerna. Mer utrymme kan användas för bildskärmar och färre anställda måste anlitas för att hantera leverans, mottagande, inventering och säkerhet.

Många tillverkare också omfamna idén om drop shipping, eftersom handlaren i huvudsak blir ytterligare en säljare . Leverera stora beställningar eller skrymmande varor till en återförsäljare kostar pengar att hantera och bränsle. Med drop shipping, kan tillverkaren använda billig frakt metoder (UPS, FedEx, lokal leverans företag) att få de beställda produkten till kunden direkt. Tillverkarna även egna mycket mer säkrade lager utrymme än de flesta detaljhandlare, så deras produkter förbli säkra beställt.

Det finns vissa nackdelar med att använda ett system släppa sjöfarten, dock. Vissa tillverkare kommer inte att tillåta att släppa sjöfarten alls. Personal måste hänföras till processen och fartyg dessa enskilda order, vilket innebär att den viktigaste sjöfart och mottagande systemet kan bli flaska hals. Vissa företag endast bedriva större beställningar till större återförsäljare, vilket gör det omöjligt för mindre butiker till anpassade för endast ett fåtal poster. Kunden kan behöva bära kostnaden för leveranser samt försäljningspriset, vilket kan vara ett hinder, när det gäller stora objekt som möbler eller avancerad elektronik.

P> När släppa sjöfarten är tillgängligt många små detaljhandlare och Internet-endast lagrar upptäcka det löser många fler problem än det skapar. Sjöfarten är kvar upp till yrkesverksamma, finns praktiskt taget ingen inventering för att spåra och mer butiksytor är tillgänglig. Mindre butiker kan erbjuda exotiska över stora eller produkter utan att behöva tänka import kostnader eller dyra lagring. Tillverkare gynnas också av minskade transportkostnader och ökad försäljning exponering av sina produkter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.