Vad är Direct Selling?

Direktförsäljning, som också kallas nätverksmarknadsföring, är en form av försäljning där en produkt eller tjänst säljs ansikte mot ansikte. Företag som deltar i direktförsäljning anställa människor som fått titeln oberoende entreprenör representant, distributör, konsult eller liknande villkor. Människor som är mycket utåtriktad och social göra det bästa direkt säljarna. Många gånger sker direktförsäljning i hemmet av hosting parterna om en oberoende säljare utför en produkt demonstration.

Försäljning är ett av världens äldsta yrken. Det har alltid varit ett grundläggande behov av att utbyta varor och före dagens bekvämligheter, var direktförsäljning praktiseras av köpmän som reste längs karavanvägarna och många andra kulturer genom historien. Köpmän, gårdfarihandlare, zigenare och andra har alla dragit nytta av att sälja sina produkter till konsumenter utan en mellanhand. Idag direkta säljare har flera fordon för att sälja sina produkter eller tjänster. Mest direkta säljare bero på hemsidan visar eller produktdemonstrationer, medan andra föredrar att bara arbeta online.

Dagens direktförsäljning är starkt påverkat av uppfinningen av hem part som hände på 1950-talet. Hem parter eller visar hemmet gäller inte enbart för kvinnor, men oftast inte den typ av direktförsäljning företag som säljer sina produkter genom hjälp av ett hem show är produkter inriktade på kvinnor. Därför är det främst kvinnor som innehar parterna i deras hem. Det finns direktförsäljning företag för make-up, hudvård, spa produkter, heminredning, barnböcker och en mängd andra saker.

Direktförsäljning har blivit populärare med åren på grund av de fördelar som tas emot av dem som deltar. Det är inte bara direkt säljer ett bra sätt att träffa nya människor, men tidsplanen är extremt flexibel. Dessutom kan direkta säljare nytta av att äga ett eget företag och tjäna extra inkomst i förhållande till hur mycket arbete de lägger i sina företag. Fördelarna med direktförsäljning ha varit särskilt populär med stay-at-home moms på grund av risken för extra inkomst och flexibilitet.

De flesta direktförsäljning företag deltar i någon form av multi-level marketing. Termen multilevel marknadsföring är ett tecken på den kompensation som en oberoende säljare erhåller från ett land. Förutom att kompenseras provision för försäljning av produkter, är företrädare tilldelas provision eller bonusar från försäljningen av sin downline folk. Direkt säljare är också kompenseras för att rekrytera nya representanter och fört in dem till verksamheten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.