Vad är Cash för nycklar?

En kontant för nycklar erbjuda är en överenskommelse som en bank kan göra med en husägare, där husägare får en kontantavräkning i utbyte mot bereda hans eller hennes avskärmad hem. Cash för nycklar erbjudanden även till hyresgäster. Fördelen med kontanter för nycklar ur den bank är att den får människor ur huset snabbt, och huset är ofta i bättre skick än den skulle vara i händelse av att en vräkning behövdes. Det är dock viktigt att människor känner till att en kassa för nycklar erbjuda är en sista utväg, eftersom när pappersarbetet är undertecknad, har du vanligtvis ingen möjlighet.

I ett klassiskt exempel på en kontant för nycklar erbjudande kommer banken inleda avskärmning processen på ett hem, och visar att den är villig att betala husägare ett fast belopp i kontanter i utbyte mot nycklar. Den kontanta får baseras på en procentsats av det beräknade värdet på hemmet, eller det kan helt enkelt vara en statisk betalning. Om husägare accepterar återgår ägandet av hem till banken, och en rörlig datum är satt. Tiden för att förhandla är när anbudet lämnas, om du tycker att erbjudandet är orättvis, säga så, och du kanske kan göra en bättre affär, eftersom banken bara vill dig ut ur hemmet.

När det gäller hyresgäster, vissa banker erbjuder hyresgäster kontanter för nycklar när de avskärma på ett hem att kompensera hyresgäster för mödan. Likvida medel för nycklar lösning kan användas för att hjälpa till med flyttning, och det är också avsett att hålla hyresgäster från att klaga. För hyresgäster kan avskärmning vara oerhört frustrerande, eftersom de inte får vara medveten om att avskärmning processen har börjat, och än mindre gick till den punkt där de förväntas utrymma ett hem.

Utan frivilliga överlämnandet av nycklarna till ett hem, banker står inför en utdragen vräkning process. Köra en vräkning är dyrt, och tidskrävande, eftersom medan vräkning meddelanden serveras och vräkning är äntligen verkställas, huset sitter bara där, och banken kan inte lägga den på marknaden. Genom att få en så kallad "kvast rena" hus i utbyte mot en liten kontant avräkning, kan banken snabbt vända på det, de flesta banker inte vill hålla fast vid en verklig bouppteckning, så att de välkomnar möjligheten att sälja sina avskärmad egenskaper.

Förutom att hjälpa bankerna täcka sina förluster snabbt, kontant för nycklar kan också förhindra skador på huset. I vissa fall, personer som vräks känner sig förbittrade och arga, och de kan stoppa behålla huset eller aktivt skada det av elakhet. Som ett resultat kan en bank måste investera i några grundläggande reparationer att göra ett hus säljbar innan du lägger den på marknaden, och detta äter upp mer tid och pengar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.