Vad är ett hem garanti?

Ett hem Garantin är ett avtal som erbjuds husägare att skydda dem vid allvarliga systemfel i hemmet. De flesta tillverkare av hushållsmaskiner samt större system hemmet omfattas. Garantin leverantör ersätter något som går sönder eller upphör att fungera under den tidsperiod som omfattas av garantin. De system och anordningar som normalt omfattas av ett hem garanti omfattar: VVS-system, elektriska system, uppvärmning, luftkonditionering, diskmaskin, sopor bortskaffande, spishäll, ugn, kanal arbete, tvättmaskin, torktumlare, kylskåp, pool eller spa och varmvattenberedare.

Ett hem Garantin är oftast köps i samband med ett hem köp. Ibland är det en extra lockelse av försäljaren. Andra gånger, en ny husägare kommer att köpa en garanti för att skydda sig från potentiella problem som kan ha missat under ett hem inspektion.

ålder av systemen inte påverkar täckningen. Service är vanligtvis erbjuds 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan av godkända entreprenörer. De flesta garantiservice kräver en liten ersättning för en tjänst samtal, men annars en garanti är betydligt billigare än ett större system misslyckande. Planerna är generellt obegränsat i användning, så kan en garanti skulle kunna ersätta varje apparat i hemmet om de alla bröt inom tidsfristerna i avtalet.

I många fall är hem köpare utsläppande hundratusentals dollar till inköp av ett hem. Efter att ha lagt år av sparandet till ett köp, ger en garanti garanti för att det sannolikt inte kommer att vara någon annan viktig ur fickan oplanerade utgifter. Eftersom entreprenörer i förväg kontrolleras av garantiservice, behöver kunderna inte oroa dig för vanhedrande att människor börjar sitt nya hem i händelse av en fråga.

Säljare erbjuda garantier som en bonus för hem köpare att öka konkurrenskraften för deras hem på marknaden. Säljare hoppas att om en köpare slits mellan två hem, kan en garanti hjälpa till att driva den täckta hem framåt. En köpare kommer att ha mer förtroende att gå in på försäljning, och därmed mer villiga att arbeta med en säljare. Ett hem garanti minskar också säljaren ansvar, eftersom garantin företaget tar ansvar för objekt oavsett skick. Många planer omfattar hemmet under den tid som finns på marknaden, vilket innebär att säljare inte behöver oroa sig för att lägga tusentals dollar i en oväntad reparation på ett hem att de inte längre använder.

Det finns många villkor som måste vara uppfyllda för att en garanti för att täcka en tjänst och många villaägare underteckna ett avtal utan att läsa alla dessa rader av villkor. Vissa kontrakt inte kommer att omfatta system som redan existerande förhållanden, problem som är resultatet av felaktig installation eller de som bryter mot byggnormer. Till exempel, om en torktumlare inte är portad utanför och det är ett brott mot lokala kod måste torktumlaren tömmas innan den täcks av hem garanti.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.