Vad är en stycklistor?

En räkning av material är en lista som anger de delar som används för att bygga en produkt. När ett företag tillverkar en produkt måste den hålla koll på de material och komponenter som används i dess tillblivelse. Detta stycklistor skall ingå i produkten innan frakta det till en merchandiser, kund eller köpare. Generellt är det ingår i rutan, som produkten levereras.

På ett sätt är en räkning av material som liknar ett recept. Varje ingrediens som används är upptagen i stycklistor. Strikt registrering är nyckeln regel att skapa en stycklistor, eftersom ingen post kan hoppas över. Det beror främst på räkningen av material kan användas senare för att begränsa frågor för reparation av en produkt om det behövs. Dessutom är en stycklistor viktiga vid beställning av reservdelar.

För en uppfattning om vilken information som är noterade på en räkning material är det lämpligt att titta på ett urval stycklistor för en frysbox . Den frysbox s komponenter är uppdelad i tre delar: dörr, skåp och system. Var och en av dessa delar innehåller också en förteckning över material.

För att dörren innehåller stycklistor en vit dörr packning, lås montering, knapplås, inre lock panel, ytterdörren panel, plug-knapp, skruv brickor, panel klipp och isolering. Även om detta kan betyda mycket för en lekman, kan någon med kunskap om apparater snabbt identifiera problem och hitta reservdelar om eller när det är dags genom att titta på stycklistor. Frysen kabinett är nästa på räkningen av material. Regeringens listan innehåller brytare slutar, ram, namnskylt, temperaturregleringsratten, temperaturkontroll spårvidd, gångjärn skruv, hörn strömbrytare, gångjärn församlingar, brytare gångjärn, skruvar, bruksanvisning, delar listan, bättringsfärg, stycklistor plåt, och panelen tillgång.

Slutligen finns det en stycklistor för frysen system. Systemets stycklistor omfattar kondensor, torktumlare, filter, elektriska sele, fjädrar klipp, skruvar, huvuden bricka, skyddshylsorna, kompressor, Electricals kompressor, startmotor, överbelastningsskydd, kabelnät, kompressor täcka, tråd marken, fästen och energi guide . Till och med skruvarna anges separat efter storlek på ett lagförslag av material, vilket gör det lättare för någon som utför reparationer för att hitta den exakta ersättare skruv behövs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.