Vad är en postbox?

En ruta postkontor, som ofta kallas en PO eller P. O. box är en låda som ligger i ett centralt postkontor där du kan välja att få alla eller de flesta av dina mail. Den postbox normalt hyras för en liten avgift varje månad eller årsvis, och kunderna kan välja att få sin post dirigeras till deras postbox, eller bara ge sina post nummer office box "som sin adress. I vissa länder har en postbox är det enda sätt på vilket du kan ta emot e-post, eftersom leverans av post inte kan omfatta alla avlägsna eller landsbygdsområden.

Medan många människor hyra en box postkontor i en regering köra postkontor, medan andra väljer att ha en postbox på den privata utskick centra. Företag som brevlådor mm kan hyra privata postboxar till privatpersoner. De kan införa restriktioner för vad som kan levereras till postbox. Till exempel, om du får ett stort paket som inte får plats i kartongen, kan bolaget vägra att acceptera det, vilket innebär att du måste resa till posten, eller ett FedEx eller UPS kontor för att plocka upp den. Generellt Posten kommer att acceptera paket för dig som inte får plats i kartongen, och du bara behöver stå i kö och hämta dem vid disken.

Det kan finnas några bra skäl för att hyra en box postkontor. Om du driver ett företag från ditt hem kan du använda en postbox att skilja din privata e-post från företagspost. Alternativt, om du har en stark närvaro på Internet men vill behålla någon anonymitet när du tar emot post, undanhåller en postbox din fysiska adress från någon som kunde skicka post till dig. Om människor reser ofta, kan de också vill hyra en box postkontor för att hämta sina brev, men du kan växelvis be posten att hålla din e-post eller har en granne får den av din box.

postbox presenterar också en väg från folk att ta emot säker e-post, sedan boxen är endast tillgänglig för brevbärare och din nyckel eller kombination. Om du bor i ett område där post blir stulen, kan det hjälpa att ha en låda postkontor för att se till att du får alla dina e-post. Dessutom, om du arbetar i närheten av ett postkontor, kan det helt enkelt vara mer praktiskt att plocka upp din post i närheten av ditt arbete snarare än på din bostad.

Tyvärr har en del människor använder postbox att begå bedrägerier. De kan skicka ut dummy eller falska kreditkort erbjuder för att samla in människors identitet information och stjäla den. Människor kan också skicka falska erbjudanden och bedrägerier och kräver att du svarar på en postbox i syfte att stjäla pengar från främlingar. Innan du beställer något, eller svara på ett kreditkort ansökan är det en bra idé att få telefonnumret till företaget, kontrollera att det är ett riktigt företag och bekräfta den adress som svar.

I USA, vissa typer av tillämpningar måste ange din fysiska, inte din post adress office box. Ansökningar om social trygghet kort, pass och i många stater körkort inte kommer att godkännas utan att tillhandahålla en fysisk adress.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.