Vad är en betald bil Wrap?

En betald bil wrap är en form av reklam i vilken föraren betalas att köra ett fordon som har förts in i en vinyl wrap som förvandlar utseendet på fordonet. WRAP helt enkelt består av reklamtexter och bilder, eller det kan vara mer kreativ, göra något som förvandlar en bil till en gigantisk livsmedlet, till exempel. Vehicle omslag är en mycket effektiv och billig metod för utomhusreklam som företag kan använda för att radikalt öka sin exponering.

Betald bilen sveper kan arbeta på flera olika sätt. I vissa fall är en förare får en insvept fordon att köra av företaget. Föraren torde kunna bevara bilen i gott skick, se till att hålla rent så att wrap inte ser fula, och föraren kan krävas för att driva ett lägsta belopp varje vecka för att säkerställa att ett utgångsvärde för exponering uppnås. Föraren väntas också ha försäkring på fordonet.

I andra fall är förare betalas till linda fordon de äger. Företaget betalar för inslagning service, och erbjuder föraren ett stipendium i utbyte för att driva inslagna fordonet. De erlagda bil wrap kan pågå i månader år, beroende på de närmare detaljerna i kontraktet. När wrap börjar bära bort eller avtalet upphör, kan den tas bort eller ersättas.

Tanken att det betalas ska köra är lockande för många människor, och det finns några betalas bil wrap bluffar för att titta på ut för. Som en allmän regel om företaget uppmanar föraren att betala för wrap, kan detta vara ett dåligt tecken. Om avtalet inte anger vad som händer om föraren vill att svepa bort, eller vad som händer i slutet av den betalade bilen wrap avtal, kan detta också tyda på att företaget inte kan verka i god tro. Förarna bör också vara medvetna om att ansedda betalas bil wrap företag ofta har en lång kö, och att de inte ut några avgifter för att få på listan, eller kräva folk att betala avgifter att gälla.

Människor som är intresserade av att köra bilar med reklam fordon radbryts bör också kontrollera om tillämpliga lagar i deras områden. Det kan finnas lagar om vilka fönster kan täckas och andra frågor som kan påverka lagenligheten av en bil wrap. En förare bör inte lita på ett företag att göra denna forskning: Om en bil bryter mot fordonet koden är det föraren som ska bötfällas, inte det företag som betalat för bilen wrap.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.