Vad är en Short Refinance?

En kort refinansiera är ett verktyg som ibland används för att förhindra utestängning efter en gäldenär har försummat betalningar i samband med en inteckning. I allmänhet sträcker den ursprungliga långivaren kort refinansiera i ett försök att minimera antalet förluster som skulle uppstå om transaktionen om avskärmning ägde rum. Även en kort refinansiera kan ha en viss inverkan på gäldenärens kreditvärdighet kommer slutresultatet inte vara så farligt som gör det möjligt för inteckning att gå in i en avskärmning situation.

Även långivare förlorar pengar på en kort refinansiera, gör processen bidrar till att undvika många av de dyra och obekväma frågor som omger en avskärmning. Beroende på lagar som reglerar utfärdande av inteckningar som gäller, kan långivaren inte kan realisera några betalningar som helst i allt från sex månader till ett år efter det att avskärmning sker. Dessutom finns det oftast juridiska och andra avgifter som deltar i inledande och utförande av en avskärmning som ytterligare tära vinst långivaren skulle få i slutet av processen.

Av skäl som dessa, långivare tittar ibland efter sätt att undvika avskärmning och försöka arbeta med gäldenären. En kort refinansiera är ofta den mest kostnadseffektiva sättet att minimera förluster och bibehålla en jämn ström av inkomster från inteckning arrangemang. Samtidigt som den totala refinansiera beloppet för transaktionen kan vara mindre än vad som faktiskt betala av inteckningen, förlåter långivaren vanligtvis skillnaden. Ofta denna skillnad utgör ränta endast och gäldenären ändå hamnar att betala återstående kapitalbelopp som förs över till det nya finansiella situation.

gäldenärerna också från utfärdandet av ett kort refinansiera. Utmätningar tenderar att skapa en dålig kreditvärdighet, vilket gör det svårt för gäldenären att säkra finansieringen på andra poster eller att befalla önskvärd räntor på kreditkort. Även om refinansiering situationen kan ha en viss effekt på eget kapital i fastigheten, är detta oftast försumbar. I vart fall de små skulder till gäldenären uppvägs av fördelarna med att använda en kort refinansiera istället för att tillåta standard att trappas upp till en avskärmning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.