Vad är en Sales förslag?

näringslivet, är en försäljning förslag ett viktigt verktyg som säljare ofta använder för att få en bild framför en klient för behandling. En försäljning förslag är ett skriftligt säljargument som skapas genom försäljning professionella som beskriver den nya idén, tjänst eller produkt att utbilda kunden och skapa intresse. Försäljningen Förslaget kan också kombineras med en demonstration av hur produkten eller idé kommer att gynna klienten.

Även om en försäljning förslag är ett hanteras varsamt investering i både tid och ansträngning för försäljning professionell, är det ofta värt att offra det gäller att få nya idéer över till klienten. Denna insats gör säljprocessen tydligare som kunden får se svart på vitt vad som presenteras. Försäljningen Förslaget är ofta en inledning eller utgångspunkt för en nya företaget.

En välskriven försäljning Förslaget förenar tre kritiska komponenter. Den första delen är att utbilda den potentiella kunden om en ny idé, produkt eller tjänst. Den andra delen är att ge ett övertygande argument för varför kunden behöver produkten eller tjänsten. Den sista, och ofta den viktigaste delen av försäljningen förslaget processen är att illustrera en rimlig avkastning på investeringar för kunden-även känd som en ROI.

I förslaget process, en försäljning professionell kan krävas för att bygga ett bud förslag till en organisation eller företag. Denna process kallas ofta en RFP eller begäran om förslag, om organisationen accepterar flera bud från företag eller entreprenörer för arbete eller tjänster som skall tillhandahållas. När budet anmälningsperioden slutar priset för kontraktet i allmänhet går till det företag med det lägsta budet eller förslag.

När en marknadsföring företaget strategier ett företag med en ny idé för en reklam eller PR-kampanj, marknadsföring Byrån kommer ofta fram en försäljning förslag till företaget. Företaget anser in det för dess värde till den nedersta raden och hur det bäst passar in i dagens marknadsföring. Ett marknadsförings förslag kan också lämnas tillsammans med ett köpeavtal, som en gratis service.

Ett effektivt skapad försäljning eller marknadsföring förslaget kan öka möjligheterna att uppnå positiva resultat. Det är upp till säljare till forskning och förstår väl vilken typ av bolag som närmade innan förslaget kan skrivas för att lösa kundens behov. Denna insats gör det möjligt förslag är mer lättbegripliga och erkänns som ett värde för kunden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.