Vad är en Sales Prospect?

Försäljningen utsikterna är potentiella kunder för ett givet bolag som har gått igenom en process av kvalifikationer och som har uttryckt åtminstone en liten mängd intresse av att göra affärer med företaget. Den typiska försäljare är mycket attraherad av försäljningen utsikten, i att mycket av förarbetet redan är på plats för att göra en försäljning och säkra en ny kund för verksamheten. En väl kvalificerad försäljning utsikterna har en utmärkt chans att få försäljning för säljare och övergår till att bli en återkommande kund hos företaget.

Även om kriteriet för att avgöra vad som utgör en försäljning utsikterna varierar något från en försäljning miljö till en annan, är det viktigt att inse att utsikterna och försäljning leder inte samma klassificering alls. En försäljning bly är inget mer än grundläggande kontaktinformation. Leder vanligtvis har ännu inte kvalificerat mån uppfylla de kreditinstitut och finansiella normer i företaget, eller ens fastställt att bly har något intresse av att göra affärer med företaget.

däremot avser en försäljning utsikter utgör en solid möjlighet för en försäljning. För att uppnå status utsikter, försäljningen bly måste först utvärderas för att se till att bly är kreditvärdiga När detta skett, kommer försäljaren gå vidare för att engagera ledningen i dialog om de varor och tjänster som erbjuds av företaget. Om den samordnande uttrycker intresse för att lära mer och är öppen för fortsatt dialog med säljare, har ledningen byggts om till en försäljning utsikter.

Målet för varje säljare är att kvalificera leder till den grad att de blir en försäljning utsikter. Detta beror på att "kalla" eller okvalificerade leder sällan hoppa direkt till en ställning som kund. När en kontakt har blivit en försäljning utsikter innebär detta rapport har upprättats mellan säljare och potentiella kunden som har en utmärkt chans att resulterar i en försäljning.

Många företag använder programvara eller särskilda riktlinjer för att spåra framsteg av en försäljning utsikter. Framsteg kan mätas i där utsikten är fast besluten att vara på den samlade försäljningen cykeln. En försäljning framtidsutsikter som har uttryckt ett gediget intresse, men väntar en kreditkontroll anses allmänt vara i ett tidigt skede av cykeln. Åtgärder som gör det möjligt för försäljaren att demo produkten eller tjänsten, passerar en kreditprövning, och gör det möjligt för försäljaren att lägga fram ett förslag eller offert alla flytta försäljning utsikten genom cykeln och mot att bli en kund.

Det bör påpekas att inte varje försäljning utsikter rör sig genom cykeln i samma takt. Säljaren kan påverka rörelsen till stor del genom att skapa en känsla av brådska för den potentiella kunden. När en försäljning utsikter uppfattar ett verkligt och omedelbart behov av de varor eller tjänster som erbjuds, är chansen att processen att gå från prospektering till kund kommer att ta en relativt kort tid. Skulle dock kunna slutföra övergången från försäljning utsikter till kund ta månader eller år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.