Vad är en Mortgage Reset?

En inteckning återställning är ibland en del av en ballong inteckning och den har flera funktioner. Generellt när man först får sin inteckning, kan de ha möjlighet att betala mycket lägre räntor eller göra ränta endast betalningar för de första åren för att äga hemmet. Men vid en viss punkt, antingen hela beloppet av den inteckning förfaller eller inteckningen är justeras och återställs med en högre ränta. Detta kan dramatiskt förbättra månatliga betalningar, och inteckningen återställa säkert bidragit till högre avskärmning priser i den senare delen av 2000 på grund av många långivare oförmåga att göra större månatliga betalningar.

Ett av skälen ballongen inteckning blev så populära var att vissa människor kunde låna mer pengar och köpa dyrare hus från början. Förmåga att ge stöd som grundas på inkomst beräknades på grundval av de betalningar före inteckning återställning. Många människor skulle rimligen råd att betala i förväg återställa nivåer, men kunde inte göra det när ballongen betalning eller återställa alternativet måste utövas.

Dessutom, när folk betala ränta bara lån, de bygger inte något eget kapital i deras hem. Hem värden sjönk i slutet av 2000-talet, och många människor snabbt hade upp och ner inteckningar. De var skyldiga mer än deras hem var värda, och kunde inte sälja dem för att helt betala av en inteckning. Refinansiering blev svårt också eftersom mängden personer som behövs för att låna större än värdet av deras hem.

En annan form av återställning inteckning orsakat större avskärmning skattesatser. Alternativet ARM (justerbar sats inteckning) möjliggör vissa låntagare för att undvika att betala full ränta för den inledande perioden av lånet. Detta innebar låntagare faktiskt läggs till skulden de var skyldiga varje månad och omedelbart sätta sina hypotekslån i en upp och ned stat.

Ibland inteckning reset fungerar gradvis. Den inledande kurs är kort, kanske mindre än ett år, och då räntorna höjs varje halvår eller så, och oftast betydligt högre än de bästa räntan. Detta kan i slutändan betyda folk betalar mycket mer i betalningar och sådana betalningar kan fortsätta att öka på regelbunden basis.

Standard alternativ för många människor som drabbats perioden inteckning återställning är att söka refinansiering till en lägre ränta, vilket bidrar till att hålla betalningar stabilt. Kan dock denna låga siffra vara ännu mer än en låntagare har råd med, och bankerna har minskat avsevärt utlåningen restriktioner sedan slutet av 2000-talet. Erhålla refinansiering om kreditvärdighet och historia är utmärkta, och om inte en person som kan bevisa att de kommer att möta de betalningar som kan vara mycket svårt. Många tycker det enda alternativet är avskärmning och de förlorar sina hem.

De som funderar på en inteckning med någon form av återställning bör överväga sina möjligheter att klara betalningar gång återställer förekommer och om de skulle kunna att få refinansiering för en inteckning som plötsligt blir beroende. Dessa typer av inteckningar kan vara svårare att hitta nu också, eftersom de har visat sig vara så problematiska för bostadsmarknaden och utlåning industrin. De flesta människor är det bättre att få inteckningar som har stabila och förutsägbara betalningar och som lyckas öka tillgången till kapital i hemmet med varje betalning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.