Vad är en Lön offer?

Lön offer och lön förpackningar är termer som används oftast i Storbritannien och Australien, och hänvisar till ett arbete överenskommelse mellan arbetsgivare och arbetstagare. Människor i USA eller Kanada kan ha liknande system. Faktum är att arbetsgivarna, i stället för en viss del av lönen, kan få många förmåner eller betalats kostnader.

I en grundläggande överenskommelse som innebär lön offer, en anställd ger upp en del av sin lön för att få vissa förmåner från sin arbetsgivare. Dessa kan kallas löneförmåner och kan innehålla saker som bilar, datorer, bostäder, eller bidrag till pensionering konton. Beroende på det land där detta sker, kan det leda till en arbetstagarens lön beskattas med en lägre skattesats. Mycket beror på hur lönen offer är skrivet och vilka typer av förmåner erbjuds till den anställde.

I USA ser du exempel på lönen offer, särskilt bland människor som arbetar i live-i situationer där utöver lön, får de också mat och husrum. Kost och logi kan inte betraktas som skattskyldiga beroende på den specifika arbetssituationen. En annan form av lön offer i USA är det som ges till personer i aktiv tjänst inom försvaret. De kan få bostad utan kostnad om de bor på basen, eller få bostadsbidrag som egentligen inte är en del av lönen, och boendet kan omfatta boende för makar och barn. Alternativt kan låg lön i det militära att ge möjlighet att gå på college för reducerade skattesatser vid ett senare tillfälle.

I andra länder är lönen förpackning en formell överenskommelse mellan arbetstagare och arbetsgivare om en person en viss lön, ger och upp en del av den för att få vissa naturaförmåner. Återigen kan dessa fördelar eller inte kan betraktas som skattskyldiga. Saker som datorer eller mobiltelefoner kan inte betraktas som en del av en persons lön, sänka totala skattesatsen, men större och dyrare objekt som stora investeringar, bilar, eller i hemmet kommer förmodligen ses som en del av lönen.

Ekonomisk rådgivare föreslår behandlingen avtal lön offra mycket noggrant, och många experter menar samråd med en advokat innan du går till en. Den största svårigheten människor kan stöta på när de gör sådana avtal är den hastighet med vilken poster i stället för lön är prissatta. Vissa företag överskatta dessa förmåner, vilket leder till högre avdrag på lönen verkligen är nödvändigt. Med andra ord kan lön offra betyda överutbetala för saker du kan bli billigare om du hade full lön och fått dessa saker på egen hand.

Med en bra advokat eller anställd advokat, kan du minska mängden offrade lön genom förhandlingar. Det är inte alltid möjligt. En del arbetsgivare, som den amerikanska militären har satt betala priser som inte är flexibla.

Under andra omständigheter, om du föreslår skall bli en live-in nanny till exempel, skulle du måste avgöra om mat och husrum riktigt står för en motsvarande ersättning utöver lönen. Med företag som erbjuder lön offer som ett alternativ, kan du utvärdera den potentiella skattemässiga fördelarna med en lägre lön mot de potentiella intäkterna fördelar som skulle komma från att behålla en full lön. Vidare anser om det som företaget erbjuder som en del av din lön beräknas till lämplig kostnad, eller är en verklig uppoffring från er sida som sänker din inkomst.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.