Vad är en Cashier Station?

En kassör är en person som processer monetära transaktioner. Detta kan hända i en mångfald av miljöer, t. ex. i en butik eller på en vägtull. En kassörska station kan därför kallas en lön punkt. Det är det område där en kassörska utför sina åligganden.

Eftersom kassörer är anställda av många typer av företag kan stil en kassör station varierar. Det finns dock vissa saker är vanliga på en kassörska station, trots design. Dessa saker innefattar en kassaapparat, en papperskorg, och en matta.

En kassa är sannolikt den viktigaste delen av kassören stationen. Detta är en maskin som bearbetar informationen och gör kalkyler så att kassören inte behöver göra så mycket mentalt arbete. En kassaapparat är ofta utrustade med en läsare som kan skanna streckkoder på varor och därmed fastställer priserna. Denna maskin brukar också gör att lägga till, dra ifrån, och berättar kassörskan hur mycket förändring att ge.

I många fall är kassan ansluten till en kortläsare. Enheten är också en viktig del av kassör station eftersom det ger arbetstagaren rätt att behandla icke-kontanta betalningar. Detta inkluderar betalningar från bankkort, kreditkort, och presentkort.

Även om det verkar vara ett enkelt objekt, en papperskorg är allmänt tillgänglig vid varje kassa station. Detta beror på att dessa arbetstagare är ofta förbjudet att lämna sitt arbete områden kommer. Dock tenderar de att ta hand om avfall som skulle göra arbetsområdet oroliga om det inte fanns ett bekvämt ställe att göra sig av med det. Gemensamma kassan station avfall inkluderar mottagande papper, mynt och omslag räkningar och spolar från begagnade kvitto rullar.

Vissa kassörer kan ha avföring som tillåter dem viss lättnad. Många kassörer, dock måste vara på fötter för lång tid. Detta kan ha negativa effekter på kroppen, speciellt i lederna. För att förhindra detta, är kassör stationer vanligtvis utrustade med någon typ av matta som fungerar som en stötdämpare. Detta innebär att mattan lägger en kudde mellan ett hårt golv och kassören fötter.

Vanligtvis en kassa station bifogas i någon mån. Detta innebär att det finns en barriär mellan kunderna och kassören. Detta kan ge ett mått av säkerhet. De hinder kan också vara ett funktionellt syfte, till exempel att ge en räknare för objekt som köps.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.