Vad är Produkt Paketförsäljning?

Produkten kombinationserbjudanden är processen med att trygga två eller flera nödvändiga varor eller tjänster från en enda leverantör. Denna strategi ger oftast flera fördelar, bland annat spara en hel del pengar. Långa en praxis bland företag, har begreppet produkt kombinationserbjudanden utvidgas till att omfatta hushållskunder under de senaste tjugo åren, särskilt när det gäller olika typer av kommunikationstjänster.

Den grundläggande karaktär av produkt kombinationserbjudanden innebär en vilja hos en leverantör eller säljaren att ge två eller flera tjänster till en kund för basnivå. Detta värde ger normalt betydande besparingar under uppköp av produkter individuellt. Till exempel kan ett kommunikationsföretag väljer att erbjuda en bunt kabel-TV som gör att abonnenten att njuta av kabel-tv, lokal telefonitjänster, och tillgång till Internet som en enda produkt att erbjuda, snarare än att behöva köpa tre olika tjänster till en kumulativ högre skattesats.

Tillsammans med spara pengar, produkt kombinationserbjudanden ger också andra fördelar för kunden. En har att göra med ren bekvämlighet. Hellre än att behöva hantera flera leverantörer för att få tillgång till flera produkter, har kunden en central leverantör för alla hans eller hennes behov. Begreppet "one-stop shopping betyder kunden spenderar mindre tid att hinna med utbetalningar till olika leverantörer, och har en central ledning när det finns ett behov av kundtjänst eller om det är en fråga om en av tjänsterna.

Leverantörer gynnas också av att tillhandahålla olika typer av paketerade paket till sina kunder. I många fall, kostnader och bekvämlighet skapas genom produkt kombinationserbjudanden gå en lång väg till att främja kundlojalitet. Detta gör kunden mindre benägna att byta till en annan leverantör för någon av de tjänster, särskilt om priset för bunten konkurrenskraftig. Produkt kombinationserbjudanden också förenklar faktureringsprocess för säljaren, eftersom alla tjänster och produkter är vanligtvis faktureras på en månadsfaktura, snarare än flera olika.

Produkt kombinationserbjudanden är också en gemensam strategi med program. Till exempel Office-paket som erbjuds av olika tillverkare inkluderar normalt ett program för databehandling, ett kalkylprogram, ett e-postklient och presentation programvara för att skapa, allt i ett paket. Detta gör det mycket lättare för kunderna, eftersom de kan köpa alla dessa program alternativ som en del av ett paket, i stället för att betala för dem personligen. Beroende på vilken programvara tillverkare berörs, besparingarna bli betydande.

Tanken med produkten kombinationserbjudanden används även på andra sätt. Till exempel, ett lokalt företag som klipper gräsmattor som sin huvudsakliga tjänst många erbjuda kunderna en medföljande paket som även innehåller buskar trimning och grundläggande landskapsplanering, för en liten extra kostnad. Ofta är det billigare för kunden än att köpa olika tjänster separat. Även företag som delikatesser kan använda denna grundsyn produkt kombinationserbjudanden, såsom att erbjuda en förrätt tillsammans med två eller tre sidor för ett enda pris som är lägre än att köpa de poster separat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.