Vad är Online Advertising?

Annonsering på nätet är helt enkelt reklam som görs över Internet. För dem som är intresserade av en sådan strategi finns det ett antal alternativ och en del har hittat ett sätt att annonsera online på saker som inte verkar vara traditionell reklam medier. Även effekterna av onlineannonsering fortfarande studeras, är det ett snabbt växande segment av reklam dollar.

Allt fler människor vänder sig till Internet som en källa för Daily News, socialisation och kommunikation, mer reklam dollar kan komma att användas. Faktum är att i en tid av fem år från och med 2006 till 2010, är onlineannonsering förväntas öka från 6 procent av alla pengar som spenderats för reklam, till 12 procent eller mer. Det skulle kunna betyda början på en grundläggande förändring i hur all reklam dollar spenderas.

Annonsering på nätet är också snabbt blivit en allvarlig kraft för andra typer av reklam media att hantera. Tidningar och tidskrifter över hela världen står inför ett antal olika utmaningar, inklusive förlust av annonsintäkterna. Många attribut vissa av dessa kamper annonsering på nätet, som inte bara tar en del av reklam, men en del av publiken också. Detta gäller särskilt de unga vuxna manliga publiken, vilket är ett mål demografisk många annonsörer.

Men tidningar och tidskrifter är inte de enda medier som behandlar lägre intäkter. Det märkliga om annonsering på nätet är dess förmåga att skära över hela spektrat. Till exempel kan annonser på nätet ser ut som tv-reklam eller tryckta annonser. Möjligheterna är obegränsade. Vidare, på grund av hypertext länkning, annonsörer har befogenhet att transportera potentiella köpare direkt till deras webbplats eller en webbplats som säljer sina produkter.

I vissa fall kan annonsering på nätet inte ser ut som reklam alls. Det var ett fall där en video lades på en online video delar webbplats påstås visa popcorn som poppade av strålning lade ut från mobiltelefoner. Även om detta avslöjades senare som en bluff, fick företaget att sätta video online en betydande mängd gratis eller nästan gratis, publicitet. Företaget sålde Headsetet anordningar avsedd att bidra till att begränsa en enskild exponering för strålning.

Annonsering på nätet är också tilltalande för vissa annonsörer eftersom, med vissa typer av annonser, finns det ingen lön om det inte finns resultat. Med klick-reklam, betalar annonsören endast om en användare klickar på annonsen. Denna typ av strategi kan göra reklam mycket kostnadseffektiva, särskilt för dem som inte har stor reklambudget.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.