Vad är Office Supplies?

Tillsammans med teknik och kontorsmöbler, kontorsmateriel utgör en av de viktigaste kategorierna av saker som behövs för att helt skapa en kontorsmiljö. Kontorsmaterial som kan betecknas som de artiklar som använts, runt, och med möbler och teknik i arbetet på kontoret, oavsett om ett hemmakontor med en anställd eller ett multinationellt företag med en enorm arbetskraft. Till skillnad från teknik och kontorsmöbler, de flesta kontorsmateriel är relativt billiga, men många kontorsmateriel är nödvändiga för en väl fungerande företag. Naturligtvis är de specifika behoven hos varje kontor är anpassade till det arbete som utförs där. Trots vissa objekt är ganska universella.

Mallen är en del av kontorsmateriel. Kontorsanställda använda skrivpapper, kopieringspapper, skrivare, skrivmaskin papper, brevpapper, anteckningsblock, kuvert, blanketter, minnesanteckningar och telefon trampdynor meddelande. Övriga poster som är gjorda av papper men är inte absolut brevpapper är klisterlappar, kalendrar och planerare. Pennor är en kontorsmaterial som går hand i hand med mallar. Pennor, markörer och överstrykningspennor kan alla hitta en plats. Glöm inte korrigeringsvätska, korrigering band, eller radergummi.

reception och arrangörer lagring är en annan kategori av kontorsmateriel. Manila mappar, hängmappar och deras accouterments, till exempel etiketter, är avgörande för att vissa system kontorsprodukter, precis som bindemedel och beskyddare plåt är avgörande för andra. Index avdelare för att organisera pärmar och hål-slag för att förbereda vanligt papper för pärmar läggs till i systemet.

Små verktyg som har en roll på kontoret omfattar häftapparater, sax, brevöppnare, kompasser och gradskivor. Produkter som ansluter poster såsom tejp, lim, bindemedel klipp, gem, nålar, stift, gummiband, fästen mässing, clipboards och kardborre?, Är viktiga kontorsmaterial. Dessa bor ofta i skrivbord organisatörer eller anstiftare låda.

Presentationer kan göras med blädderblock eller stafflin och anteckningar och meddelanden kan finna vägen in på anslagstavlor eller torr radera styrelser. Övriga poster som inte passar så prydligt i kategorier men är viktiga kontorsmateriel huvudfil kort och lådor för att hålla dem, adressböcker och anordningar, ställ bok och cd: n och dvd-hyllor förvaring.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.