Vad är Job Relocation?

Kanske du är trött på det område där du bor och vill bo någon annanstans. Alternativt kan ditt företag besluta att flytta sin verksamhet någon annanstans men ändå vill hålla dig som anställd. I båda fallen, du tittar på jobbet omlokaliseringen, där du söker eller erbjuds en anställning i en annan del av landet, eller utanför den, eller du hoppas att behålla ditt nuvarande jobb genom att flytta till en annan ort .

Job omlokalisering tar en mycket stor insats. Om du vill flytta någon annanstans, måste du först ta reda på om ditt område av sysselsättningen i efterfrågan på en plats där du vill leva. Inledande sökningar om du vill flytta för ett jobb bör inriktas på att titta på sysselsättningen erbjuder i områden du funderar på. En hel del man kan få hjälp genom att söka webbplatser som Craigslist, där du kan söka flera områden.

Alternativt kan du med den typ av fältet där jobb flytten kommer att ge dig en chans till att göra mer intressant arbete. Du kan erbjudas arbete på andra orter, även om du inte har ansökt om dem. Bestämma om du vill flytta kan grundas på en mängd olika faktorer. Om du på ett engagerat förhållande, vad kommer jobbet att se ut för din partner /make? Om du har barn, kommer du att flyttas till ett område med bra skolor, och där måste du lever i den bästa skoldistrikt? Är du lämnar bakom det mesta av din familj och vänner, eller flyttar du tillbaka nära dem?

innan man beslutar att flytta för ett jobb, ska du göra en hel del forskning om gemenskapen du planerar att flytta till. Vad är kvalitet som lever där, och vilka resurser som finns tillgängliga? Kontrollera samhälle baserat webbplatser för att se vilken typ av resurser, fördelar eller nackdelar som ett nytt ställe erbjuder dig. Reda på hur din lön förbättras hävdat, eller sänker din livskvalitet. Har ett företag vill att du nog att betala de omfattande rörliga kostnader som kan knytas till att flytta till en annan stat, eller bara till en annan stad?

Ibland känner att de har få valmöjligheter när deras nuvarande arbetsgivare beslutar att flytta jobb till en annan del av landet. Arbetsgivare kan finna de kan bedriva sin verksamhet billigare och mer effektivt på annat håll. Vissa företag har ett kontor eller skelett besättning för arbetstagare på den gamla platsen, och om du verkligen inte är intresserad av jobbet omlokalisering, kan du se om du kan ligga kvar på din samma plats. Å andra sidan kan ett företag som omlokaliserar sin verksamhet har få jobb att erbjuda förutom på den nya bostadsorten, men de kan vara mest generösa med att hjälpa arbetstagare som flyttar på grund av ett jobb. Vanligtvis sådana omlokaliseringar planeras i förväg så de anställda har gott om tid att besluta om rycks upp och flytta är för dem.

I alla fall om du måste eller vill flytta för ett jobb, jobb omlokalisering tar hänsyn. Du bör också kontrollera att ett jobb som erbjuds dig som kräver jobb omlokalisering från ett stabilt företag, eftersom människor som är nyanställda kan vara den första sparken vid uppsägningar. Att flytta till ett nytt ställe bara för att förlora ett jobb kan vara en förödande upplevelse. Du måste också avgöra om vinsterna av att flytta till en ny plats uppväga förluster och hur flytten kan påverka din familj. Ändå är detta bruk vanligt, med många människor flyttar till nya arbetstillfällen på en regelbunden basis. Men det är bäst att gå in i en situation med en full kännedom om de resurser i ditt nya community och hur du och /eller din familj kommer att anpassas till dessa nya omgivningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.