Vad är Fingerprint kit?

Fingerprint kit är satser som innehåller material som behövs för att identifiera fingeravtryck och att samla in dem så att de kan användas i analysen. Rättsmedicinska tekniker utför ofta fingeravtryck kit i säckarna de tar till fältet, och de är också förvaras i rättsvårdande organ för att arbeta i labbet. Olika kommersiella versioner finns också, främst som nyhet verk för personer som är intresserade av konst och vetenskap av fingeravtryck.

Medan många människor är bekanta med begreppet fingeravtryck och det faktum att de kan användas för att identifiera Många är inte medvetna om att samla användbara fingeravtryck från en scen är faktiskt lite komplicerad. Fingeravtryck kan dras från en mängd olika material, med skicklighet, men insamlingen kan skada eller förstöra fingeravtryck, vilket eliminerar risken för att försöka igen om ett misstag görs. Fingerprint satser innehåller ett antal trick av handeln som kan användas vid tagning av fingeravtryck.

En sats kan innehålla pulver som används för att ta upp latenta utskrifter, tillsammans med band som kan användas för att lyfta fingeravtryck från ytor . Handskar, för att förhindra kontaminering, är också förvaras i ett fingeravtryck kit, tillsammans med verktyg som borstar för tillämpning pulver, och andra instrument som en enskild rättsmedicinska tekniker kan ha nytta av. Helst tekniker föredrar att lyfta utskrifter i labbet, samla föremål som kan lämna fingeravtryck för bearbetning och endast fingeravtryck stora objekt som inte kan flyttas från platsen.

Begreppet "fingeravtryck kit" används också för att hänvisa till en postorder form som kan användas för att samla in fingeravtryck. I detta sammanhang är fingeravtryck kit ibland används av föräldrar som vill att barnen ska vara på fil med brottsbekämpning i händelse av ett bortförande eller ett liknande ärende. Med aktuell fotografier, fingeravtryck och annan identifierande information kan vara till hjälp när man försöker hitta en saknas eller bortförda barnet, och vissa polisstationer dela ut fingeravtryck kit gratis eller inneha fingeravtryck dagar för lokala barn.

Fingerprint byggsatser nyhet använder ofta har basförnödenheter med enkla instruktioner så att människor kan helt fingeravtryck från ytor som håller dem väl. De kan också ha förstoringsglas som kan användas för att jämföra fingeravtryck, och vissa innehåller häften om historia och praxis med fingeravtryck. Nyhet kit kan vara vissa av samma fingeravtryck material som används av professionella kriminaltekniska tekniker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.