Vad är Double kuponger?

Dubbel kuponger är ett utmärkt verktyg för det sparsamma shopper. Om du vill med kuponger, kommer du att älska att öka ditt sparande med dubbla kuponger. Så, hur gör dubbel kuponger arbete? En särskild butik eller vissa tillverkare kommer att fördubbla det nominella värdet av regelbunden kuponger för en begränsad tid, på en viss dag i veckan eller under hela en särskild försäljning.

Dubbel kuponger innebära dubbla besparingar. Om du har kuponger för femtio cent av din favorit-tvätt tvål, kommer du att spara upp till en dollar på varje flaska. Det är så dubbelt kuponger traditionellt arbete, även om det finns en annan metod. Det andra sättet att dubbla kuponger används är att övertala dig att köpa en extra punkt. Om du köper två flaskor tvättmedel får du femtio cent av var och en, även om du bara har en kupong.

Många livsmedelsaffärer erbjuder dubbla kuponger på en viss dag i veckan eller månaden. Vanligtvis görs detta för att dra fler kunder på en dag som regelbundet långsammare än de andra. Eftersom butikerna tenderar att vara upptagen på dagen varje vecka försäljningen inleds och på veckoslut kan en specerihandlare erbjuda dubbel kuponger på måndag, för att öka försäljningen på en dag som annars skulle bli långsam.

När det kommer till Erbjudanden, butiker lista ut när folk handlar. Många handlar på första eller nära den första i månaden. Andra butik i slutet av månaden. I detta fall kan en butik erbjuda dubbel kuponger mitten av månaden att öka företagens. Eftersom tillverkaren ersätter en butik för det nominella värdet på kupongen, är affären egentligen bara betala för hälften av rabatten.

Titta på ditt lokala försäljningskontor papper för dubbel kuponger och dubbla kupong dagar till dina favoritbutiker. Utnyttja dessa erbjudanden för att nå största besparingarna och få mest för pengarna. Vissa butiker som erbjuder dubbla kuponger regelbundet har också en kupong utbyte. Detta är vanligtvis en behållare fylld med kuponger som kunderna har införts, där du kan handla kuponger som du inte behöver för andra som du kan använda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.