Vad är Business lån?

Business lån är pengar som överföringar från en långivare till en låntagare. Låntagaren är vanligen ett företag i stället för en enskild och långivaren är ofta en bank. Långivaren uppsättningar termer av ränta och amorteringar, som låntagaren måste komma överens. Långivare kan också variera i vilka typer av lån som de kan erbjuda, kan och erbjuder både säkerhet och lån utan säkerhet. Säkrade lån kan antingen söka säkerhet i form av verksamheten eller i de största låntagarens personliga egendom, som ett hem.

Flera skäl finns till varför ett företag kan söka ett lån. Företagen kan vara överväger att utvidga, erbjuda nya tjänster, eller göra små eller stora inköp. Långivare kan beakta flera olika faktorer innan de beviljar företagslån. De kanske vill utvärdera den nuvarande verksamhetens framgång och dess förmåga att vara lönsamma. De kommer också generellt bedöma kredit historia av verksamheten. Om ett företag är nytt och söker en starta lån är detta svårt att bedöma, och det kan innebära att ett lån utfärdas endast om ägaren av företaget har goda personliga betalningsanmärkningar.

Det sägs ofta att företag som söker lån inte behöver dem. Det är ganska stränga krav ställs på låntagarna. De måste visa att de kan betala lånet tillbaka lätt.

När lånet är mer av en chansning, kan det vara lättare att söka investerare eller familj eller vänner som är villiga att ta en risk, och antingen låna eller köpa till ett bolag. De flesta banker är absolut inte intresserade av att ge hög risk lån. För mindre lån, kan små företag ser också att offentliga källor utlåning eller att företag som utfärdar mikrolån, som vanligtvis har färre krav.

Det kan vara en fördel för företag att ha börjat med näringslivet lån eller krediter för att företaget börjar bygga upp en egen kredit historia. Precis som personlig långivare, måste företagen vara helt tillförlitliga när det gäller att göra alla betalningar på lån. Att halka efter med betalningarna skadestånd kredit historia och gör det mycket svårt att få företagslån i framtiden. De flesta företag också måste lyckas för att hålla upplåning. Banker och andra långivare inte bara titta på kreditvärdighet, utan kommer också att undersöka vinster och förväntade vinster som kan intjänas med nya investeringar från näringslivet lån.

För dem som söker lån till inleda eller fortsätta ett litet företag i USA, finns det en bra källa för att undersöka före prata med bankerna. Den amerikanska Small Business Administration, en del av den regering som arbetar med att stödja små företag, har ett antal lån och program bevilja tillgängliga. Även om inte alla människor kommer att kunna få hjälp genom denna gren av regeringen är det definitivt värt att försöka, och lån gjorts med det här programmet kan ha lägre räntor och generösare villkor återbetalning. Bidrag kan vara svårare att få, men har den yttersta fördelen behöver ingen återbetalning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.