Vad är Business Tecken?

Business tecken är tecken på att annonsera och /eller identifiera en kommersiell satsning. Ett företag skylt också kan vara en inomhus tecken såsom en politik notering kund, men oftast termen verksamheten tecken hänvisar till utomhus sorten. Några av de vanligaste typerna av verksamhet tecken som används av företag idag är Electronic Message Center (EMC), skylten, monumentet, den pylon och brev kanal.

Kanal bokstäver anses vara en typ av verksamhet tecken, men varje bokstav är separat, tredimensionella och tände. En allmänt sett exempel på företag kanal skrivelse tecken är bokstäver på toppen yttervägg ett hotell som precisera hotellets namn. En särskild logotyp pjäs är dessutom ofta en del av kanalens bokstäverna typ av verksamhet tecken. Vissa kanal skrivelse visar sig över dörren av en verksamhet som en restaurang eller klubb och namn kan också visas kanal-stil på sidan väggen i byggnaden.

Pylon företag tecknen ofta är höga och som syns från vägen så att de lätt kan ses av föraren. En pylon företag skylt kan ha namnet på bara ett företag eller en förteckning över flera företag som skyltar för många företag i samma band köpcentret köpcentrum. Vissa pylon verksamhet tecken omfattar en styrelse som text kan läggas till vid försäljning meddelanden som en snabbmatsrestaurang reklam ett budskap som "Pröva vår nya deluxe svamp burgare-endast $ 2,99 i dag. "

Monument verksamhet tecken är låga till marken. Monumentet typ av verksamhet tecken är vanligen belägen på en parkeringsplats eller grund ingången till ett företag. Grunderna av monument tecken varierar från betong till sten av syntetiska material. Det är inte ovanligt att bokstäver som placeras direkt på en stor sten för att skapa en egen skylt monument verksamhet. En attraktiv landskapsarkitektur design med blommor och växter kan gå runt berget tecken.

Skyltarna är mycket stora affärer tecken som ofta inkluderar iögonfallande grafik. På grund av sin storlek och potential att distrahera förare, de flesta områden har höjd och andra krav för skyltar som deras avstånd från vägen. Den elektroniska Message Center (EMC) är en ny teknik i näringslivet tecken som erbjuder ett komplett utbud av färger och en förmåga att lätt ändra meddelanden. En EMC-företag kännetecken kan bara visa tid och temperatur eller det kan ha ett rörligt bläddrar av färgglada bilder och meddelanden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.