Vad är Business FoU?

Business forskning och utveckling (FoU) hänvisar till analys och förbättring av produkter, tjänster och processer som ett företag måste kontinuerligt genomgå för att förbli konkurrenskraftiga. Läkemedels-och teknologiföretag i synnerhet genomföra en hög nivå av företagens FoU på grund av den ständigt pågående karaktär sina industrier. Företag som inte investerar i företags FoU riskerar att förlora sin konkurrensställning på marknaden, såväl som potentiella nya intäktsströmmar från alternativa tillämpningar för sina produkter och tjänster.

Teknik bolag tilldela ofta forskning del av sin verksamhet FoU till en teknik som rådgivare eller forskare inom företaget, vars uppgift är att övervaka konkurrenskraftig teknik och dess position på marknaden. Utvecklingen sidan av företagens FoU är ofta ut på entreprenad, som företag behöver externa experter i det nya tillämpningar för vilka deras teknik håller på att anpassas. Till exempel, ett företag som tillverkar kroppen scanners används inom klädindustrin kan lägga ut en expert på utplaceringen av skanningsteknik inom andra sektorer, såsom säkerhet eller hälsa och fitness. Läkemedelsföretagen tur normalt till universitet för deras behov av forskning och lägga ut privata företag under utvecklingsfasen, som skall utföras i enlighet med sitt lands drog säkerhet.

Förutom outsourcing för sin affärsverksamhet, FoU, några ledande teknikföretag såsom Dell Computers har tagit en strategi som kallas crowdsourcing . Outsourcing i stor skala, crowdsourcing innebär kartläggning kunderna att avgöra vilka uppgraderingar eller funktioner som de vill har bidragit till att företagets produkter eller tjänster. När förslag har samlats, kunderna rösta om vilka funktioner eller uppgraderingar de vill ha mest, och vinnaren går vidare till utvecklingsfasen.

Eftersom företagens FoU är så dyrt, vissa länder ger incitament skattelättnader och bidrag för att främja ledande teknologier och världens system klass inom den egna nationen. Några av dessa länder som USA, Frankrike, Kanada, Australien och Storbritannien. När ett företag har godkänts i en statligt sponsrad skattelättnader program, de är oftast matchas med en socialarbetare som stakar ut milstolpar som företaget planerar att uppnå med hjälp av incitament. Företag som får skattelättnader eller bidrag är också ofta skyldiga att lämna regelbundna rapporter om framsteg i forskning och utveckling, tillsammans med fakturor, betala Män, och andra uppgifter om FoU-utgifter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.