Vad är Business Capital?

Näringsliv kapital har två betydelser. Den första är en redovisning används för att beskriva pengar som investeras i verksamheten. Den andra är en marknadsföring används för att beskriva värdet av bolaget. Denna användning är inte riktigt sant, men är mycket vanligt i branschen media. Det sanna värdet av ett företag är en kombination av balansräkningen och goodwill.

Storleken på ett företags kapital rapporterade om ett företags finansiella rapporter baseras på det totala beloppet av medel i eget kapital kontot. När företaget eller företagets första är etablerad, alla medel som investeras i starten tilldelas ägaren eller eget kapital. Eftersom mer pengar har investerats detta värde ökar. I slutet av varje år är det totala nettoresultat som tilldelats detta konto, att öka eller minska värdet på företaget.

Det finns tre källor för företags kapital: personlig investering som ägarna, utomstående investerare, och försäljningen av aktier i bolaget. Alla tre alternativen har olika fördelar och risker. Den primära risken är förlust av pengar som investeras i företaget bör det sluta verksamhet eller inte spela in en vinst.

Personliga investering i ett företag kan vara både tid och pengar. Tiden ägaren investerar i företaget är avgörande för framgång, men det har inte fördelats på kapitalet i verksamheten. Endast kontant investeringarna att öka företagets kapital.

Utanför investerare kan ta rollen som företagsänglar eller tysta bolagsmän. En ängel investerare tillhandahåller kapital eller kontanter till ett företag för att rädda den från finansiella frågor. I gengäld har de gjort gällande en procent av all försäljning och en del av ägandet. Tyst partner med kapital, men inte delta i driften av verksamheten. De typiskt krav betalning kvartalsvis eller årliga betalningar i både principen och intresse.

Ett företag kan också öka sitt kapital genom att sälja andelar av aktier i bolaget. Varje personaloption inköp ökar kontanter tillgängliga för verksamheten samtidigt som en liten ägarandel. Ju fler aktier som ägs av en viss institution eller person, desto större inflytande de har över verksamheten.

När pengarna har tagits emot, kan ett företags kapital användas för att köpa ny utrustning, betala för utrymme, hyra personal eller träffade någon annan operativa behov. Det är viktigt att notera att alla investerare kräver en avkastning på sina investeringar när det gäller kontant betalning. Granska de tillgängliga alternativen och välj ett som fungerar bäst för ditt företag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.