Hur säljer jag en Timeshare?

sälja ett tidsdelat boende kan vara en relativt enkel uppgift i en god ekonomi där en önskan att resa ofta leder människor att utforska möjligheter. Men i en tuff ekonomi, försäljning en kan vara en tuff uppgift. De flesta kommer att välja att vända sig till en professionell för att sälja en timeshare, men som kanske inte är nödvändigt.

Ett tidsdelat boende kan göra för en bekymmersfri semester. Understryker detta kan bidra till att göra försäljningen lite enklare. Det finns ingen oroa sig för att hitta ett hotell och undrade om dess plats eller rum. Allt är bekant. Detta kan vara av största värde för köpare.

Det första steget att sälja ett tidsdelat boende är att bestämma vad exakt du vill sälja. För dem som vill att helt frigöra sig från fastigheten, optioner fram till och med hyra en fastighetsmäklare finns. För dem som bara vill sälja sin timeshare plats i ett visst år kan det finnas några olika alternativ.

Ofta när man säljer ett tidsdelat boende direkt, anlita hjälp från fastighetsförvaltning företag som ansvarar för webbplatsen kan vara fördelaktigt. Dessa företag kan erbjuda en notering samt hålla en anslagstavla på kontoret på platsen. På så sätt kan alla besökare eller potentiella köpare stannade till har titta på de olika enheterna finns.

Det är viktigt att komma ihåg att sälja ett tidsdelat boende är en juridisk fastighets transaktion. Som sådan är den föremål för alla lokala lagar gällande försäljning av fastigheter. Längre, eftersom enheten är ett gemensamt ansvar med andra, kan vissa ytterligare regler, såsom godkännandet av den nya köparen finns. Detta bör utredas innan noteringen.

En annan sak man måste ha när man säljer ett tidsdelat boende är tålamod. Många gånger, företaget som ägs och marknadsförs av boende när det ursprungligen byggdes kommer att spendera flera tusen dollar försöker bara sälja varje enhet. Detta blåses upp priset för en ny tidsdelat boende och gör det svårare att sälja för de betalda ursprungliga priset, särskilt om försäljningen var relativt ny. I många fall kan det vara möjligt att få ut så mycket som betalats in

Listing ett tidsdelat boende kan ske genom en agent, eller på säljarens egen. Många webbplatser erbjuder timeshare återförsäljning. Ofta kan dessa fungera lika bra på att hitta köpare, men en agent kan vara bättre kunna vägleda en säljare genom något legalt hinder eller navigera runt alla andra frågor.

För dem som bara vill säljer sin tid på en plats under ett visst år, Website listor är också bra alternativ. Kan dock fastighetsmäklare vara också villiga att hjälpa. I detta fall är det egentligen inte en försäljning, utan snarare en tillfällig upplåtelse.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.