Hur blir jag en Coach?

Om du någonsin tittat på ett sportevenemang och tänkte för dig själv att du antagligen skulle kunna göra ett bättre jobb än den person coaching laget, du är inte ensam. De flesta av oss som älskar sport och är insatt i spelet kan platsen dåliga samtal, dålig spelare positionering, och olyckligt fel i domen.

Om du är intresserad av en karriär som professionell idrottslärare, en kandidatexamen är viktigt. Studiekurser som leder till en karriär som professionell tränare omfattar fysisk träning, idrottsmedicin, kost och fitness, idrottsvetenskap och sport förvaltning. Studenter i dessa program kommer att delta i en mängd olika sporter, lära sig spelet och hur tränare det.

Sport management-program erbjuder även kurser i marknadsföring, PR, facilities management, juridik, Event Management, atletiskt förvaltning , ekonomi, informationsteknik och andra kurser som krävs för att hantera den utmaning som kommer in i idrotts branschen och ger en en bred kunskapsbas som krävs för att bli en tränare.

Konkurrensen om professionell coaching jobb är intensiv, dock, och för att bli en tränare måste en student för att hitta möjligheter att bygga upp en meritförteckning som visar denna kunskap i verkliga situationer. Eventuella möjligheter inkluderar coaching ett team college klubb, volontärarbete för att bli en tränare för ett barns lag i samhället, arbeta som ett team manager för ett college team och göra en praktikplats med en professionell eller semi-professionellt team.

Många college spelare gå vidare till att bli en tränare på college, semi-professionella, och professionell nivå. Inte nog med att de känner till spelet, men de är också i samklang med de behov av spelarna och de utmaningar som studerande idrottare ansikte.

Det bästa sättet att bli en tränare på en lokal nivå är att frivilligt hjälpa en lokal barn-team. Beroende på storleken på din ort eller stad och dess läge, det finns förmodligen ungdom fotboll, baseball, lacrosse, fotboll och basket ligor som söker volontärer.

När du arbetar med laget kan du börja lära dig vad som krävs för att bli tränare genom att observera hur han hanterar teamet. Du kommer också vara i vet när en coachning eller biträdande coaching position blir tillgänglig och har byggt upp en viss erfarenhet, vilket gör du ett naturligt val för jobbet. Från ungdom ligor, kanske du kan flytta upp till en assistent läge för en lokal skola team. Även en högskoleexamen krävs vanligtvis under en huvud coaching position, kanske du kan arbeta som volontärer på din lokala skolan.

Nyckeln till framgång på någon nivå i coaching är att känna och älska spelet, och vara villiga att vara kreativ i din strategi. Med rätt utbildning och möjligheter, det finns ingen anledning kan du inte bli en tränare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.