Hur Tidningar Arbete?

Medierna verkar vara ett mysterium för många människor och tidningar kan tyckas särskilt mystiskt, eftersom ingen någonsin "ser" reportrarna, till skillnad från tv-journalister. Tidningarna finns i varv och i rack, med få bilder av de människor som satte ihop det. Så hur tidningar fungerar? Denna artikel kommer att diskutera hur de flesta små och medelstora dagstidningar arbete, som utgör merparten av tidningarna i USA.

Tidningar brukar ha en administrativ avdelning, som omfattar den högsta ledningen, löner, bokföring och personal , en nyhet avdelning, där reportrar och fotografer arbete, en produktionsavdelning, som är där papperet förberedde sig för pressen, en annonsavdelningen, omsättning och som hanterar prenumerationer och leverans.

Nyheten börjar verkligen i redaktionen. Reportrar omfatta vissa "beats", eller områden, såsom stadshuset eller länet tingshuset. De samlas och skriva berättelser om sina beats. Dessa berättelser är antingen egna idéer eller överföras av deras redaktörer. De flesta nyheter avdelningar har en avdelning djur för varje nytt "segment"-metro, funktioner, sport, och så vidare. Cheferna för dessa avdelningar redaktionen. De ser den färdiga historier, göra korrigeringar och förslag och slutligen skicka dem vidare till kopian skrivbord.

kopiera skrivbord på nytt läser berättelserna för grammatik och stavning, tar dem på sidan, och skickar "dockor" eller utskrifter till ansvarig redaktör. De artiklar säkras igen och sedan undan för att skickas till sättare eller plåt maker. Skylten beslutsprocesser oftast hanteras av datorn, men ibland en speciell annons eller andra delar som kommer att bestå för hand på stora ark och behandlas manuellt.

När alla sidor har skickats, och plåt bränns och placeras på pressen börjar TRYCKERIFAKTOR tryckpressen och i cirka 60 sekunder, den första tidningarna kommer ut. Dessa är oftast inte bra exemplar, eftersom pressen måste kalibreras för färg och registrera under pressen körs. Papper går sedan tillbaka till redaktionen och kopiera skrivbord, som ser dem igen för fel, och tidningarna är kombinerade och skickas till transportörerna.

Den gamla filmen klichén "Stoppa pressarna!" är knappast någonsin hört, för övrigt. Pressar är enorma maskiner och stoppa dem i mitten av inför inte är absolut nödvändigt kostar tid och pengar. Om remake kan vänta till rulla förändras, vilket är när den stora pappersrullar ersätts på pressen och pressen måste stoppas i alla fall, det är när förändringen kommer att göras.

Även tidningarna är hängivna att informera allmänheten i viktiga frågor och händelser i gemenskapens intresse, är de fortfarande företag och vill gå med vinst. Av denna anledning, tidningar ta betalt för reklam. Det betalar räkningarna. Individer eller företag kan betala för att placera annonser, med fördelen att tidningen kommer att ge dem så mycket utrymme som de är villiga att betala för.

Journalist på dagstidningar brukar ha college studier i journalistik eller ett närliggande område så som engelska eller språk konst. På många sätt är en reporter är som alla andra 9-till-5 jobb, förutom att reportrar får betalt för att vara nyfiken. Många människor tror inte att reportrar som kreativa människor, eftersom de har mest alldaglig i skrift yrken, men de är ofta mycket kreativa människor som skriver för det är vad de älskar att göra.

Tidningar arbeta i ett symbiotiskt förhållande med de samhällen de betjänar. Gemenskaperna förse berättelser och tidningarna se till att dessa historier berättas. De flesta tidningar personal känner att de anförtros ansvaret att berätta sanningen och ta den plikt på största allvar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.