Vad är sökord Marketing?

När en person utför en sökning genom en av de stora sökmotorerna, han vanligtvis typer i nyckelord för att hitta vad han söker. De flesta regelbundna användare tycker inte om det här när de skriver i sina sökfrågor. Resultaten för sökningen visas på resultatsidan, med den mest relevanta informationen oftast mot toppen av listan. Sökmotorer använder användningen av sökord för att avgöra vilka webbplatser som är mest sannolikt har den information som var besökaren är ute efter.

handlingen att använda sökord för att få en webbsida högre upp i sökmotorn ranking kallas sökordsmarknadsföring. Nyckelord marknadsföring drar nytta av hur sökmotorer ränta och webbplatser rang, catering till vad som kommer att få sidan högre ranger. Det finns flera sätt att använda sökord för att förbättra ranking, varav de flesta kan utföras enkelt med liten eller ingen erfarenhet.

Innan sökord marknadsföring är det viktigt att veta vilka sökord är. De är viktiga ord och fraser som används i webbplatsens innehåll. Till exempel kan en webbplats om klassiska muskel bilar har sina viktigaste sökord meningen "klassisk muskel bilar", men andra sökord kan omfatta "klassiska bilar", "Mustanger" och bara "bilar", bland andra. Om man antar att det inte finns en massa andra liknande webbplatser, en sökmotor skulle visa den här webbplatsen varje gång någon söker på dessa termer.

När man utvecklar ett sökord marknadsplan, är det första steget att brainstorma alla de olika tänkbara sökord som du vill använda på din webbplats. Det finns flera kostnadsfria online-verktyg för att hjälpa skapa sökord, och sedan visa dig vilka sökord som sökte de oftast. En webbsida bör inte ha mer än tre till fem bästa sökorden och endast en viktigaste sökord. När listan är klar är det dags att börja använda sökordsmarknadsföring för att förbättra sidans ranking sökmotor.

Det enklaste sättet att använda sökord marknadsföring är att använda nyckelord ofta i sidans innehåll. De viktigaste sökord eller sökord bör vara i rubriken på sidan, en eller två gånger i första stycket, och några gånger till i hela sidan. Den bör användas naturligtvis, dock. Använder ordet för många gånger inte bara kan räknas av mot din webbplats i form av rang, men också att göra det mycket mindre sannolikt besökare kommer att läsa ditt innehåll.

Ett annat sätt att göra sökordsmarknadsföring är att använda nyckelord i "sniglar", eller specifika sidans webbadress (Uniform Resource Locator) på din webbplats. Till exempel har den klassiska muskel bil hemsida en sida om att köpa bilar. Webbadressen för denna sida kan www. classiccars. com /köp-classic-muskel-bilar. När sökmotorer stöter på den här sidan, kommer URL sniglar påverka positivt webbplats rankning.

Det finns några mindre uppenbar platser att använda nyckelord när man arbetar på sökordsmarknadsföring. Med hjälp av nyckelord i meta-och andra områden i HTML (Hypertext Markup Language) kan också förbättra webbplatsens rankning. Det är lätt att göra, även utan föregående HTML erfarenhet. Det finns flera ställen att lära sig hur man gör detta online.

När man använder nyckelord på en webbplats som är viktigt, att använda alltför många, eller "sökord stoppningsändamål" är aldrig en bra idé. Det är också ogillas av sökmotorerna. Effektiv sökordsmarknadsföring kan förbättra en webbplats sökmotor ranking, vilket ökar trafiken som en webbplats får. Ökad trafik kan leda till ökad försäljning av den webbplats som gör mer pengar till ägaren. Att lära sig använda sökord är ett enkelt och billigt sätt att förbättra en webbplats och är värt investeringen i tid att lära sig att göra det väl.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.