Vad är postboxar?

postboxar kan användas av personer som av olika skäl. Medan en del människor föredrar att få sin post hemma, andra kan inte om de bor i mycket avskilda eller på landsbygden. Vissa länder har inte posttjänst till hem, och även i vissa delar av USA som är svåra att nå, posttjänst till ett hem kan vara otillgängliga. I dessa fall har människor en låda postkontor, som de antingen hyr eller får ibland gratis, i vilken deras post deponeras.

De flesta postboxar är små frågor, med ett nyckellås eller kombination känd endast av ägaren. De kan ta emot små mängder av brev och små paket. Om en person eller ett företag tar emot stora mängder e-post på daglig basis, eller är van att ta emot paketen för stora för lådan kan de hyra en större låda postkontor eller ibland en post väska, eller de kan ha att plocka upp några av deras post direkt från posten. Tillfällig stora paket som får levereras till en postbox innebär vanligtvis att personen kommer att få ett meddelande i sina postbox att de har något att hämta. Pick-up måste inträffa under normal kontorstid på posten, som kan vara obekväma.

postboxar är ofta tillgängliga via postkontoren i USA. Vissa människor hyr även e-postkonton på en central plats genom privata företag. Dessa företag kan ha restriktioner för mottagande av stora bitar av post eller paket från konkurrerande företag, eller ens från den amerikanska posten. Om du funderar på att hyra en box från ett privat företag, se till att kontrollera om eventuella begränsningar emot mail från vissa källor.

Människor kan vilja använda postboxar om de reser mycket eller inte har en permanent adress. Omväxlande, många människor som driver småföretag, särskilt Internet-baserade sådana föredrar den anonymitet som en postbox ger. Eftersom adressen särskilt till postbox, den ger inte mycket information om var du bor. Människor kan känna sig bättre skyddade om de inte använder sina hem adress för ett företag, eller helt enkelt vill hålla affärs-och personliga post separat.

Tillgång till postboxar kan ändras beroende på var du hyr boxen. Vissa brevlåda butiker att människor med en ruta för att komma in i butiken eller på kontoret som helst, dag eller natt. Andra kommer att få särskilda timmar där du kan komma åt dina mail. I städerna, är ett problem med att lämna postkontor eller stationer låda öppen på natten, och obemannad, att hemlösa människor ibland kommer att använda dessa områden för att sova, lägga fram en potential för brott. För att förhindra detta kan du behöva en nyckel eller kombination för att få in genom en dörr där din box finns.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.