Vad är parkering Validation?

Parkering validering är ett samarbete insats mellan företag och lokala parkering lagar som ger kunderna möjlighet att avstå från parkeringsavgifter. Garage och parkeringsplatser kommer ofta erbjuda parkering validering till kunder i närliggande affärer, restauranger och nöjesställen. Målet med detta system är att främja näringslivet genom att erbjuda fri parkering, medan företagen återgälda tjänsten genom att betala staden en liten premie för att kunna erbjuda validering.

Validering är vanligtvis erbjuds ägs av staden eller drivs partier. Den organisation som ansvarar för förvaltningen av de partier som kommer att ange priser för tillgängliga parkering och ge de lokala handlarna möjlighet att erbjuda sina kunder fri parkering som en belöning för shopping med dem. Vissa städer eller tätorter avgift köpmännen med antalet gånger validering används, medan andra har en månadsavgift för tjänsten. Idealet är att handlaren se ökade affärer för en nominell avgift, och staden kommer fortfarande att få betalt för användningen av sina parkeringsanläggningar.

I många garage och partier, är skyltar som anger att medverkande butiker ska besökas för parkering validering. De flesta verkstäder erbjuder en begränsad mängd fri parkering med validering, vanligtvis mellan 1-4 timmar. Inte alla handlare erbjuda validering eller annonsera att de kommer, så se till att kolla med företaget du besöker innan du reser.

Vissa handlare kräver inköp av varor eller tjänster innan de accepterar att bekräfta din parkeringsplats biljett. I biografer och andra företag och underhållning, såsom arkader eller skridskobanor, oftast priset på din antagning kommer att fungera som kostnad nog att få validering. På restauranger, parkering validering vanligtvis tillgänglig när du är klar med maten.

I vissa större gallerior och köpcentra själv-validering maskiner finns också. Dessa maskiner kommer att på olika platser i gallerian, och ofta inte kräver inköp som skall användas. Eftersom du måste vara i köpcentret som ska använda maskinen, är du troligtvis en kund och därmed få fördel av gratis parkering i köpcentrets partier. System som detta uppmuntra besökarnas lojalitet, eftersom kunderna kan känna sig lättad och tacksam över att de inte behöver betala för parkering bara för att de inte kunde hitta något att köpa.

Var

säker på att få din parkeringsbiljett med dig för att få parkering validering. De flesta företag använder antingen en automatisk maskin för att ge gratis parkering eller kommer att stämpla din parkeringsbiljett som bevis. Om de lokala företagen använder automatiserade system kan du ofta bara in biljetten i automat i garaget eller partiet, och validering skall kontrolleras. Stämplats eller undertecknats biljetter behöver oftast kontrolleras genom en parkering assistent vid utloppet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.