Vad är leverantörsreskontra?

Leverantörsskulder är kravet på att ett företag är skyldig sina fordringsägare för att köpa varor eller tjänster. Det är obetalda fakturor, räkningar, eller uttalanden för varor eller tjänster från utomstående leverantörer, säljare eller leverantörer. Leverantörsskulder ibland kallade "skulder. " När någon betalar sin månatliga nytta, telefon, kabel tv räkningar, eller Internet-leverantören (ISP) räkningar, han eller hon är på ett sätt att betala av sina skulder skyldigheter.

Leverantörsskulder är också den term som används för att hänvisa till den enhet inom en organisations ekonomiavdelning som hanterar dessa betalningar. Den leverantörsskulder Enheten övervakar ofta en rad olika uppgifter, som kan omfatta tillstånd inköpsorder, samla kvitton kreditkort, organisera konto återtag, hålla i huvudboken, och revisionsberättelserna bekostnad. Andra konteringshändelser som en organisations ekonomiavdelning kan hantera inkluderar kundfordringar, som fokuserar på fakturering av kunder, och löner, som fokuserar på att betala organisationens anställda.

jobb för leverantörsskulder förvaltaren är ett stort ansvar. Betala räkningar i tid och enligt de särskilda villkor kan gälla betyg företagskort och slutligen affärsrelationer. Någon som arbetar i leverantörsskulder bör organiseras och uppmärksamma på detaljer. Det är ofta nödvändigt att besvara frågor från leverantörer eller medarbetare i andra delar av företaget, så bra kommunikativ förmåga är nyttiga. Många människor som inte arbetar inom redovisning hitta de förfaranden och krav komplicerade och förvirrande, så förmågan att förklara dessa tydligt och tålmodigt kan vara mycket användbara.

Varje relation har olika villkor som betalning för en tjänst förväntas. Vissa tjänster kräver betalning i samband med mottagandet, vilket innebär att ersättning skall ges omedelbart efter att tjänsten utförs. Andra har 10, 30 eller 90 dagar villkor som betalningen görs. Krediter, där betalningen skall göras en gång i månaden, är också en standard praktiken, eftersom det ger kunden bekvämligheten med att hålla utestående skulder. Den leverantörsskulder administratör måste hålla reda på villkoren och följ dem därefter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.