Vad är en företagsidentitet?

företagsidentitet, ses ibland skrivet som CI, hänvisar till yttre "personlighet" förväntas av ett bolag. Idén om corporate identity integrerar utseendet och känslan av design och kommunikation, tillsammans med företagets beteende. Företag av alla storlekar investera en hel del energi i sitt företags identiteter, eftersom persona i ett bolag påverkar människors sätt att tänka om företaget. Många företag specialiserade på företagens identitet och image kontroll.

Den första aspekten av företagets identitet har att göra med branding. Logotypen är ofta i centrum för företagets varumärke, eftersom det är en lätt igenkännlig symbol som gör att bolaget undan från andra företag. Branding vanligen också ett färgtema och en allmän utseende och känsla i en produktfamilj som gör alla produkter igen. Till exempel kommer en te företagsbruk närstående design för alla sina förpackningar så att konsumenterna kan hämta sina produkter ut bland konkurrenterna.

namnge några företag är mycket bekant för många konsumenter, vilket visar hur kraftfull utseendet och känslan av företagets produkter kan vara. De flesta konsumenter runt om i världen, till exempel, erkänna den klassiska skriften teckensnitt och röda och vita färgsättning av Coca-Cola etikett eller som gula och röda färger av McDonald's. Konsekvens av branding är ett stort problem, eftersom konsumenterna kan avvisa produkter med helt olika design program.

Kommunikation är också en viktig del av företagets identitet. Meddelanden innehåller saker som annonser, pressmeddelanden, nyheter funktioner och telefon. Vanligtvis fokuserar företaget på att erbjuda en enhetlig kommunikation som presenterar företaget i ett positivt ljus. Dessa meddelanden också uppmuntra konsumenterna att tänka på företaget när de behöver en viss produkt eller tjänst.

Slutligen, företags beteende och etik är en viktig del av företagets identitet. Eftersom vissa konsumenter bas faktiskt deras köpvanor om hur företag agerar, många företag inriktar sig på en mycket specifik bild. Exempelvis kan ett företag främja användningen av miljövänlig energi, förkastandet av sweatshop arbete, eller produkter som tillverkats i ett visst land. Offentligt granskas medlemmar i bolaget också i allmänhet förväntas uppföra sig oklanderligt, garantera konsumenterna tycker om företag i ett bra ljus.

Hantera organisationsnummer är allvarliga saker, speciellt på en välbesökt marknad. Specialister kan arbeta mycket med företag innan de startar, och varje gång de införa nya produkter eller tjänster. Dessa specialister se till att bolaget agerar på ett sätt som stämmer överens med företagets identitet, hålla företagets ställning på marknaden stark.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.