Vad är en bränsleskatt rabatt?

En rabatt bränsleskatt är en rabatt utfärdas till människor som har betalat bränsleskatt. Sådana rabatter ges ut i flera olika omständigheter, med många rabatter bränsleskatt som kommer från skatt på bränsle som används för jordbruksproduktion. För att få en rabatt bränsleskatt, folk måste spara bevis på betald skatt, kunna visa att de är berättigade till en rabatt, och fylla i papper som skickas till regeringen göra anspråk på rabatten. Om fordran förefaller vara korrekt, kommer en check utfärdas till den skattskyldige.

omständigheter under vilka en kan vara berättigade till ett bränsle skatterabatten varierar, och det kan bidra till att rådfråga en advokat eller revisor som har kunskap om detta område av lagen för att kontrollera berättigande först. Många människor som har rätt till avdrag inte anspråk på dem, och vissa människor som tror att de uppfyller kraven men som faktiskt inte filen för rabatter som förnekade senare. I granskningen av stödberättigande, kan människor också få tips om hur man fil för att se till att de ansökningar behandlas snabbt.

Det klassiska exemplet på vilket människor är berättigade till ett bränsle skatterabatten när bränslet används för jordbruk tillämpningar. Så länge bränsle används bara på en gård, inte på den öppna vägen, kan den skattskyldige ha rätt till en rabatt. Bränslet skall vanligtvis användas i fordon som inte har köpt med skattebetalarnas medel, till exempel bränsle som används i traktorer på en regering gård inte är berättigad till en rabatt eftersom traktorer har köpts in med offentliga medel.

Vissa kan även vara berättigade till en bränsleskatt rabatt om de kör vissa typer av fordon, i vissa regioner. Andra typer av incitament och avdrag finns också för folk som kör alternativbränslefordon. Detta rabatter är utformade för att stimulera innovation, uppmuntra människor att köra sådana fordon för att minska efterfrågan på oljebaserade bränslen.

Handläggningstiden på en bränsleskatt Rabatten kan variera. Om alla papper är ifylld korrekt och påståendet är giltigt, kan det ta fyra till sex veckor. Ibland problem dröjsmål utfärdande av en check, eller den regering kan behöva klargöras från skattebetalare för att bekräfta att kravet är berättigat. Det är tillrådligt att följa anvisningarna till punkt och pricka när du fyller i sina papper, som en liten detalj kan skapa en stor morra i handläggningstiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.