Vad är en branschtidning?

en branschtidning är en publikation som saluförs till personer som arbetar i en specifik bransch. Casket Sunnyside , till exempel, var en berömd branschtidning som riktar sig till begravningsentreprenörer som utvecklade en kultstatus som en följd av sin framträdande närvaro i utsätter för begravningen industrin. Typiskt, handel publikationer har liten eller ingen intresse för människor som inte är involverade i branschen, även om de ibland används av forskare som är intresserade av de normer och rutiner i en viss bransch. Det finns flera sätt att få facktidskrifter, allt från shopping i välsorterade tidningen rack tillhör de professionella organisationer.

Ett antal funktioner kan användas för att skilja en branschtidning, som även kallas ett facktidskrifter, från andra typer av publikationer. Det första är ett fokus på ett mycket smalt ämne, till exempel kosmetisk tandimplantat eller supply chain management. Den andra är en tendens att använda handel jargong, med publikationens redaktörer antar att läsare är bekanta med terminologin i en affär. En gemensam tredje kännetecken är anknytning till en branschorganisation, med många professionella organisationer som lägger ut sina egna facktidningar.

Innehållet i en branschtidning normalt bland annat nyheter om utvecklingen i området, tillsammans med ingående diskussioner om nya metoder och teknik. Om lagar som påverkar branschen går igenom, kommer en branschtidning diskutera villkoren i dessa lagar och förgreningar för människor i branschen. Många publikationer inkluderar även profiler upp och ställer upp och leder ljus på fältet, vilket skapar en form av nätverk för människor i branschen så att de kan lära känna varandra.

artiklar i en branschtidning i allmänhet skrivna av ledande medlemmar av området, tillsammans med konsulter som tillhandahåller tvärvetenskaplig råd när det behövs. Till exempel kan en branschtidning med fokus på lastbilstransporter be en advokat författaren en gäst kolumn om förändringar i lagar som påverkar lastbilstransporter, för att säkerställa att informationen är användbar och materiellt riktiga. Forskare kan också välja att använda en branschtidning presentera nya forskningsresultat.

Även handeln publikationer är egentligen inte avsedda för allmänheten, att läsa sådana publikationer kan vara informativ, intressant och ibland fascinerande. För folk som är intresserade av vissa sektorer eller frågor, få facktidskrifter kan vara ganska upplysande. Människor i området för livsmedel politiken är till exempel ofta få material som är avsedda att användas av personer i jordbruket verksamheten och informationen om vedertagen praxis som dessa publikationer att belysa problem med livsmedelsförsörjning. Den utbredda praxis att använda facktidskrifter i utsätter vissa branscher har gjort det en utmaning att få några facktidskrifter, med utsläpp av sådant material är begränsad till personer som tillhör vissa branschorganisationer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.