Vad är en Online Merchant?

Ett online-handlare är en person som godtar att betalning, vanligtvis i form av kreditkort, i utbyte mot varor eller tjänster över Internet. Särskilda konton, som kallas konton handlare, ofta skapade med bearbetning kreditkortsföretag, så att handlaren att acceptera online betalningar. Säljare betalar i allmänhet en avgift på behandling företaget för denna tjänst.

I början av 1990-talet blev Internet tillgängligt för allmänheten. Webben, e-post, chattrum och andra verktyg på nätet svepte över världen. Mitt i denna nya tekniska frenesi, såg företagen en enorm potential att Internet hade för marknadsföring och försäljning. Små företag började dyka upp över hela webben, som ger upphov till dot-com företag.

Inom några korta år, hade tusentals bolag som är etablerade en helt online-närvaro, och många använt en webbplats som sin enda källa av marknadsföring. Denna omfattande utbyggnad av Internet handelsföretagsprogram kom att kallas dot-com bubblan . Denna bubbla skulle brista runt 2000, då konkurrensen blev så överväldigande att investerare inte längre lita på en endast Internetverksamhet vara produktiva, och drog investeringsfonder. Idag, ett online-handlare skiljer sig mycket från dess tidiga förfader.

Merchants idag måste använda en mängd olika marknadsföringsverktyg för att främja en online-verksamhet. Dessa säljare förstår nu att, med miljontals online handelsfartyg konton, en webbplats kommer inte att sälja varor. En del Internet-företag använder sig även av traditionell marknadsföring, såsom direktreklam eller tidningsreklam. Andra, kreativa former av online-marknadsföring omfattar Internet annonser, blogging, och sociala nätverk.

Förmågan att ta emot betalning över Internet är avgörande för framgång för varje online-handlare. I själva verket är ett företag oftast bara klassificeras som ett handelsfartyg konto om den har förmågan att bearbeta kredit-eller betalkort. Vissa handlare har avtal med bearbetning kreditkortsföretag som tar en del av säljarens totala försäljningsbeloppet som betalning för denna tjänst. Andra företag kan välja att använda en tjänst som Paypal ™, som bearbetar betalningar med anknytning till en e-postadress.

Tillsammans med traditionella oberoende, nätbutiker, finns det många webbplatser som erbjuder ett slags skyltfönster på en större webbplats. Dessa är oftast baserade på tidiga Internet begreppet en webbaserad galleria. Handelsmän kan köpa en butik på platsen för en månadsavgift, och sälja sina varor genom större enhet. Detta kan spara på enskilda kostnader för marknadsföring, men vanligtvis inte helt eliminera dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.