Vad är en Cupcake Factory?

en cupcake fabriken eller bageri är ett företag som ägnar sig i första hand att göra cupcakes i stora utbud och i en stor variation. Även om dessa företag kan också sälja andra sötsaker är de vanligtvis mest sysslar med cupcake produktionen. På sätt och vis betonas är motsatsen till många traditionella bagerier som kan producera ett par cupcakes till salu, men att de flesta koncentrera sig på kakor, kakor och andra bakverk. För cupcake fabriken, produktionen av cupcake och eventuellt skapa objekt som bröllop eller andra desserter firandet av cupcakes är av största vikt.

Ringa ett skyltfönster en cupcake fabrik kan vara lite förvirrande, eftersom det inte kan ha en stor fabrik som stöder den. I stället många av dessa företag är mycket mindre och förlita sig på en någorlunda storlek köket för att göra sitt bakning. Vad menas med fabriken, är att fokus ligger på tillverkning cupcakes. Det finns stora företag som får tillverka cupcakes för kommersiell och omfattande försäljning, såsom Värdinna ® och Little Debbie ®, men dessa brukar inte betraktas i samma ljus.

Det finns en växande intresse av att skapa cupcake fabrik eller butiker bageri. Dessa började dyka upp under det senaste decenniet av den 20-talet, och fick populärkultur ökar från att visas på TV-serien som Sex in the City i början av 21: a århundradet. Det finns nu många cupcake fabrik platser i många måttlig storlek städer och, naturligtvis, i större städer.

popularitet har ökat delvis på grund av ökat intresse för att skapa en mängd olika kakor gjorda av cupcakes. Det är nu ganska enkelt att beställa cupcake bröllop kakor, eller en mängd andra festliga "kakor" som kan anordnas eller flera lager i ett antal intressanta sätt. Alternativt kan man förkastar den traditionella festliga kakan för saker som födelsedagar och partier kontor och köpa stora mängder cupcakes istället. Många cupcake fabrik butiker leverera eller precis som alla bageri kan ha tillgång till en hel del av dessa "fairy kakor" om de är förbeställas.

konst cupcake har verkligen avancerat i många cupcake fabrik platser. Traditionella val i en standard bageri luta mot smak av choklad eller vanilj toppad med någon smak isbildning. De flesta fabriker har mycket större urval och erbjuda dessa nätta kakor i olika smaker och topping.

En del tårtor är till och med fyllda, vilket inte är så vanligt att standarden cupcake. Variation i smak och utseende betyder att val är lika omfattande som skulle vara tillgänglig i form av kakor. Det finns få gränser för vad smak profiler kan undersökas.

En trend i denna form av specialiserade bageri är utvecklingen av franchising. Folk kan köpa en franchise som säljer vissa typer av cupcakes gjorda av blandningar eller definierade ingredienser. Dessa franchising kan vara populärt bland vissa, medan andra föredrar en mer "hembakat" känna till sina cupcakes.

De som inte kan hitta en cupcake fabrik i närheten bör inte misströsta. Många vanliga bagerier har låst in på cupcake trenden och kommer nu att göra en mängd av dessa kakor på pre-order. Många bagerier, storkök och specialister i festliga kakor också sammanträder cupcakes till att utarbeta modeller för speciella tillfällen som bröllop eller dusch. Lovers av fabrikerna dock rekommendera att människor anser nu en fabrik minst en gång, som att få välja mellan rader av elegant iskallt och olika smaksatta cupcakes kan vara ett nöje.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.