Vad är Överskott Auktioner?

Ett överskott auktionen är en process för att avyttra överskott ex genom att låta potentiella köpare att lämna anbud på dem. Ett överskott punkt är en produkt eller utrustning som har producerats eller förvärvats utöver nödvändiga beloppet, inte används eller konsumeras, och sannolikt inte kommer att användas av ägaren i framtiden. Överskott auktioner kan användas för att göra sig av med allt från elektronik-och datorutrustning till möbler och fordon.

Det är värt att notera att det finns en skillnad mellan poster som verkligen överskott och föremål som är helt enkelt överskott. Överskott objekt kan beskrivas som egendom som är användbar till det organ eller den avdelning som använder det, men som inte längre behövs av just den avdelningen eller organet. Däremot är överskott egendom inte längre är användbar för den organisation som äger den.

Överskott auktioner kan användas för att utbyta extra resurser för pengarna. Under ett överskott auktion budgivare lägga bud på överskott objekt. Ofta är stora volymer av produkter som erbjuds på överskott auktioner. För varje post eller jättemånga saker, högstbjudande är valt och ges rätt att köpa auktioneras fastigheten.

Många organisationer, både privata och statliga, utnyttja överskott auktioner att göra sig av sitt överskott tillgångar. Detta beror ofta på att lagra överskott utrustning kan kräva en stor mängd lagringsutrymme och kan leda till avsevärda kostnader för ägaren av oanvända poster. Vidare kan överskottet auktioner vara ett bra sätt för företag att lossa oanvända produkter innan de minskar betydligt i värde.

Även om det finns offentliga och privata överskott auktioner, offentliga auktioner oftast används för att sälja överskott tillgångar. De flesta företag anlita en professionell auktionsförrättare att genomföra sina auktioner. Det finns dock vissa organisationer som väljer att hantera budgivningen själva.

En del överskott auktioner hålls på plats, medan andra hålls på platser som professionell auktionsförrättare. Många organisationer föredrar att ha överskott auktioner på en auktionsförrättarens läge eftersom det skapar mindre logistiska problem för dem. Till exempel, en organisation som planerar en på plats överskott auktion måste planera för lämplig parkering för anbudsgivare och utfärda föreskrifter om säkerhet och trygghet. Om en organisation väljer att ha ett överskott auktion på en auktionsförrättarens läge är den viktigaste logistiska problem för organisationen transport av överskottet objekt till auktion webbplats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.