Vad är Customer Analytics?

Kunden Analytics är ett system som används så att företagen kan fatta beslut baserat på information om sina kunder. Detta system kan vara mycket fördelaktigt eftersom det hjälper företag att göra medvetna val i stället för potentiellt förödande gissningar. Beslut som kan påverkas av kund analytics på byggarbetsplatsen platser, kvantiteter transport och marknadsföring.

Olika företag har olika strategier kundanalyser. Vissa beteende i butik undersökningar eller omfatta krav på information inuti produkten paket. Andra använder Internet eller deras kundtjänst heta linjer för att samla information.

De typer av uppgifter som samlats in kan variera beroende på vad ett företag vill veta. Ett företag kan vilja ta reda på hur långt den genomsnittliga kunden kör för att handla på sin butik. Detta kan konstateras genom att ha kassapersonal begära ett postnummer eller telefonnummer.

Företag kan också vilja veta mer om livet för sina kunder. Detta skulle kunna omfatta ras, kön och religion. Dessa faktorer kan i hög grad påverkar hur ett företag gör affärer. Många företag har funnit, till exempel att deras produkter tenderar att sälja bättre om deras annonser och i butik visar spegel den etniska majoriteten av konsumenter. Det kan bara beror på kunden Analytics som ett lidande affär inser det ligger i ett huvudsakligen muslimskt område och därför behöver mer halaal produkter.

Kunden Analytics kan också användas för att dechiffrera inkomst och intressen en kundbas. Detta kan hjälpa ett företag fastställa ett genomsnitt av disponibel inkomst och för att identifiera möjligheter till nya intäkter. Det kan också konstateras att nuvarande marknader lider på grund av att objekt eller prissättning i ett område utanför den finansiella räckhåll för kundbas.

Kommuner också använda kund Analytics. Om du gör det kan hjälpa dem att förstå sina samhällen. Detta kan vara viktiga för att godkänna företag eller marken tillåter användning. Till exempel uppgifter som avslöjar en stad till största delen består av konservativa kristna kan hindra lokala tjänstemän från att godkänna tillstånd för en vuxen evenemangsarena.

Kunden Analytics kan också hjälpa kommunerna att identifiera brister på marknaden som kan äventyra deras mål. När arrangörerna planerar stora evenemang såsom ett VM eller OS konkurrens, det finns ofta kriterier som måste vara uppfyllda för att en plats skall beaktas. Detta gäller även när företag planerar att öppna fabriker och andra stora anläggningar verksamhet. Dessa typer av företag ska kunna dra en kommun genom att föra in stora intäkter. Kommuner, därför förlitar sig ofta på kund Analytics för att följa normer och identifiera förbättringsområden som kan lämna sina platser mer attraktiva.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.