Vad är Automatisk inventering?

Automatisk inventering är ett system för att hålla koll på inventeringen på evig grund. Denna typ av lagerstyrning säkerställer poster redovisas och att in-och utflöde status uppdateras på kontinuerlig basis. Automatiserad inventeringen kan genomföras genom saker som automater eller med lagerhantering företag.

Baserat på att kontrollera kostnader, automatiska inventeringssystem spåra varje objekt eller en produkt som används i produktionen, försäljningen genom en inventering programvarusystem. När den minsta kvantitet av en artikel har nåtts, kan en order placeras omedelbart och automatiskt att förnya denna post. Denna process tar hänsyn till den tid som behövs för en att få släppas ut och för företaget att ta emot och förnya objektet.

Ett system för inventering av denna typ kan säkerställa tillräckligt med produkten är tillgänglig för försäljning så att kunderna inte gå någon annanstans för att köpa den. Denna inventering verktyg kan också förhindra ett överskott eller baksidan lager av produkter som inte säljer snabbt. Överdriven köp av produkter leder till en högre kostnad för inventering, som i sin tur sänker vinsten. Kostnaderna för stora lager och under lagring objekt kan vara praktiskt taget bort, vilket ökar vinsterna.

Vending automatisk databehandling kan vara oerhört effektiv kostnadskontroll verktyg för industrier som kräver anställda att använda verktyg och sedan returnera dem i slutet av dagen eller i slutet av ett jobb. Istället för en anställd som arbetar i ett verktyg spjälsäng och kontrollera verktyg och ut till anställda, kan en varuautomat göra jobbet, spara lönen bekostnad. Verktyg och andra föremål, såsom skyddsglasögon, handskar och måttband, kan laddas in i en automat med ett klarglas fram så att objekt är synliga. Anställda kan svepa sina kort anställd identifiering och klickar på lämplig knapp för att ta emot varorna. Denna typ av automatisering kan också hjälpa till att hålla reda på vilka anställda använder vilka poster och alltså ta ansvar för återvändandet.

En försäljningsautomater automatiserat system för inventering kan bidra till att minska kostnaderna i samband med stöld. Datum för återresa kan avdelas för poster så att de inte tillför inte något nytt eller försvunna och sedan fyllas på. När en del saknas, är återanskaffningsvärdet i allmänhet högre än den ursprungliga kostnaden, eftersom de flesta poster stiga i pris över tiden. Inom vissa branscher, kostnaden för återlämnats eller förlorade verktyg och andra föremål debiteras den anställde för att ersätta kostnaden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.