Hur får jag Birth Records?

Det finns ett antal sätt att få viktiga poster, såsom födelse protokoll och vigselbevis. Få de i regel är förknippade med en liten avgift, och inte alla poster kan erhållas. Många länder började inte hålla civila register över födelsen till början 20th century. I vissa länder om människor vet tid och plats för födelse, skulle de kunna hitta kyrkan registrerar att notera dopet, men det är inte riktigt som civila eller statliga produceras födseln poster.

Många webbplatser erbjuda människor bekvämligheten att inte behöva göra mycket vill få födelse poster. Folk bör vara medvetna om dessa företag ut en extra avgift för sina tjänster, vanligtvis ca $ 5-$ 10 amerikanska dollar (USD) för registrering av amerikanska medborgare. Det är möjligt att uppnå samma register utan denna extra pengar. Genom cdc. gov hemsida kan man bedöma en sida som kommer att leda dem till ytterligare sidor för alla stater och territorier i USA register erbjuder födseln. Varje stat sida ger exakt information om hur man får födelse, död, och vigselbevis, och avgiften för varje, som vanligtvis är mellan $ 10-20 USD.

Om folk vill lokal födseln register, är processen ännu enklare. De flesta människor kommer helt enkelt behöva besöka eller ringa deras County Clerk Office för att få dem. Ibland kan dessa kontor har webbsidor eller telefon beställning.

Internationella födelseattest kan vara lite svårare att hitta. Återigen är det viktigt att förstå när ett land faktiskt började föra register över sina medborgare på detta sätt. Eventuella störningar i landet kunde ha förstört några skivor, så det är inte alltid möjligt att gå så långt tillbaka i historien för viktiga poster. Avgifter kan vara mycket brantare när du använder en tjänst också.

Men register kan det ändå vara relativt billig, om beställas via landets rekord organ, såsom de allmänna magistraten i England. Om möjligt, istället för att gå igenom en tjänst, planerar på att hitta landets registerföring byrå istället, eftersom det är den billigaste metoden för att erhålla födelse poster. Detta kan vara lite svårare om landet har ett annat språk än det som en person talar. I detta fall får folk vill överväga ett viktigt register tjänst, eller hitta en vän behärska språket för att söka efter dem.

När människor söker efter födseln register i syfte att dokumentera släktforskning, ett bra ställe att börja kan vara att kontrollera med familjemedlemmar och se om någon redan har dessa poster. Födelseattest och vigselbevis ofta bli frälst, och gick i arv möbler eller familj biblar och andra religiösa texter. Ett protokoll djurhållare i familjen kan ha flera generationer av register, och kunde rädda människor besväret att beställa mer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.