Vad är varuautomater?

varuautomater är myntautomater som kan undvara snacks, drycker, smörgåsar, kaffe, te och andra produkter. Varuautomater är ett mycket praktiskt utlopp för branschen kallas automatisk detaljhandel . Du kan hitta automater i offentliga byggnader, transport hubbar och tunnelbanor, på bensinstationer, domstolar, sjukhus, och den lokala bil-verkstad. Varje plats som människor samlas, passera förbi, eller måste vänta, är ett bra läge för automater.

Leverantörer som installerar varuautomater ta hand om att hålla dem som levereras och fungerar korrekt. I gengäld Erhållna inkomster betalar säljaren en månadsavgift till ägaren av fastigheten på installationsplatsen. Detta arrangemang gynnar alla-säljare, fastighetsägare och konsumenter-lika.

Även automater ger 24 /7 service till allmänheten är inte alla nöjda i alla fall med sina erbjudanden. Många skoldistrikt besköts i USA för att tillhandahålla automater på skolområdet som erbjuds med hög socker, lågt näringsinnehåll snacks och drinkar. De automater "innehåll nämndes som en möjlig försvårande omständighet för potentiella tonåringar medicinsk oro för fetma och diabetes. Som ett resultat slås flera skolor distrikt att automater som erbjuder hälsosammare alternativ.

cigarettautomater, en gång överallt i USA, är nu relativt ovanlig på grund av oro för minderåriga att köpa. Av denna anledning vissa cigarettautomater kräva slå till på ett kort för att kontrollera ålder. Fotoautomater finns också varuautomater och andra typer av automater vanliga i offentliga toaletter kan avstå från den personliga hygienen eller kondomer.

varuautomater är förmodligen att användas mer i Japan än i något annat land. Den Japan Vending Machine Tillverkar Association bara än 5,5 miljoner automater i Japan, eller en maskin för varje 23 personer. Här hittar du en mängd olika saker till försäljning via automater, från underkläder till cd-skivor och smycken.

Några stora tillverkare av varuautomater inkluderar automatisk Products, Crane National, Dixie-narkotiska Inc. , Glasco Polyvend Lektrovend (GPL), Royal leverantörer och U välja det.

Uppfinning av den första automaten krediteras Hero av Alexandria ca 215BC. Hans varuautomat accepterat ett mynt och lämnas ut heligt vatten tillbaka.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.