Vad är subventionerad bostad?

subventionerad bostad är en form av bostäder som gjorts tillgängliga via statliga stöd till människor som har svårt att hitta, och som erbjuder boende. Klassiskt, är ett sådant boende tillgängligt för människor med låga till måttliga inkomster, tillsammans med hemlösa och funktionshindrade. Många regeringar har stödprogram på plats för bostäder, visning säker, ren, till trevliga platser leva som viktigt för sina medborgare, och ofta flera typer av bostäder finns.

I den mest enkla form av subventionerade bostäder , hyresgäster får kuponger eller förmåner regeringen, som hjälper dem att betala för sitt boende. I vissa fall kan de kuponger som skickas direkt till en hyresvärd. Hyresvärdar kan ta ut rimliga priser för hyra att kvalificera sig för kupongen programmet. Ett program av detta slag som är välkänt är avsnitt 8 i USA. Dessa bostäder är utformade för att få folk att delta i samhällen, och de kan bära mindre stigmatiserande än andra typer.

allmännyttiga bostäder byggs och underhålls av regeringen är ett annat alternativ, liksom bostadsprojekt som ideell och kooperativa bostäder som förvaltas av privata organisationer. När det gäller privata grupper och individer, är bostäder vanligtvis som en form av välgörenhet eller samhällstjänst, och regeringen erbjuder stöd till att uppmuntra människor att fortsätta att erbjuda Boendeformen alternativ för att människor i nöd. Nya rön kan också krävas för att bygga flera små enheter inkomst bostäder för att tillgodose regionala bostad krav för att säkerställa att alla har en plats att bo på.

I samhällen där levnadskostnaderna är mycket hög, bostäder till rimliga kostnader kan vara en mycket allvarlig fråga. Människor som är av låg till måttlig inkomst är ofta stor risk för hemlösa i dessa områden, eftersom de inte kan tjäna tillräckligt med pengar för att hyra eller köpa fastigheter i sina samhällen. Genom att få subventionerad bostad, kan dessa individer gynnas genom att leva och arbeta i en välbekant samhälle, och de kan också ge mer immateriella bidrag, som att lägga till den livliga ett område som annars riskerar att bli övergiven och osäker.

Människor behöver i allmänhet ansöka om subventionerade bostäder. Ansökan innehåller uppgifter om den sökandes inkomst, sysselsättning historia, och så vidare, och det är utvärderas av en socialarbetare som avgör om den sökande är berättigad. Om den sökande har rätt till statliga bostadsbidrag kommer socialarbetaren ge några alternativ, exempelvis listor över tillgängliga bostäder som godtar regeringens kuponger.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.