Vad är ett Call penningmarknaden?

samtalet Penningmarknaden är en mekanism som gör att både handlare och mäklare att lokalisera och låna medel som kan användas för investeringar behov. De medel som hittar på penningmarknaden kan utnyttjas för att tillhandahålla finansiering för inköp av värdepapper som kan läggas till portföljen i värdepappersföretaget, eller som en resurs som kommer att täcka den marginal redovisning av företagets kunder.

Som ett sätt att säkra finansiering för kredit-behov, ger kalla penningmarknaden ett antal alternativ. Den viktigaste anledningen är förmågan att skapa och hantera vad som kallas ett samtal pengar lån. Samtalet pengar lånet fungerar i stort sett på samma sätt som en dag till dag lån. Ring penninglån tillhandahålla medel som kan användas för att genomföra transaktioner mellan banker, eller med andra penningmarknaden återförsäljare. I allmänhet är dessa typer av lån som betalats ut under en kort tid, vilket gör att mäklare att gå vidare för att säkra nya lån och fortsätter att behandla beställningar på uppdrag av sina kunder. Lånen kan ges med eller utan säkerhet, beroende på villkoren för lånet, tillsammans med längd och kreditvärdighet gäldenären.

enskilda investerare i allmänhet inte deltar direkt i samtalet penningmarknaden. Istället kommer investeraren arbete genom en mäklarfirma. Mäklaren kommer att avgöra det bästa sättet att ta i finansieringen av en investering, baserat på individuella omständigheter för klienten. Denna process är faktiskt till fördel för investerare, eftersom mäklaren kommer att vara medvetna om finansieringskällor som får eller inte får vara lättillgänglig för personer som söker ekonomiskt stöd för att bygga upp en portfölj.

Samtalet penningmarknaden passerar internationella linjer, med finansieringsmöjligheter som finns i ett antal länder runt om i världen. På grund av införandet av internationella bankinstitut blir rollen för mäklarfirma ännu viktigare för den enskilde investeraren. Mäklare kommer vara medveten om tillämpliga banklagar och hur dessa lagar kan påverka transaktionen. Denna kunskap om deltagarna i samtalet penningmarknaden tillåter företaget att välja och vraka bland möjliga vägar för finansiering med en grad av effektivitet som skulle vara svårt för den enskilde.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.