Vad är en presentbutik med köp?

En gåva med köpet är ett bekant marknadsföringsteknik till många. Det är avsett att uppmuntra människor att köpa saker, för att få en gratis gåva. Denna reklam teknik används i många olika branscher. Det är ganska bekant för personer som regelmässigt butik för kosmetiska produkter, de flesta stora kosmetika linjer i varuhus har årliga gåva vid köp erbjudanden. Du har oftast att spendera ett fastställt belopp för att få din gåva, som kan variera beroende på den kosmetiska linjen. Till exempel kan du spendera $ 20-50 amerikanska dollar (USD) på en produkt för att få en kosmetik väska, urvalsstorleken av ansiktskräm och ett par nyanser av läppstift i mindre storlekar.

Andra företag, som Sephora, alltid erbjuda gratisprover med Internet eller katalog köp. Urvalsstorlekar är mycket små, men man har om 10-20 val av prov och får välja tre. Det kan vara ett trevligt sätt att prova produkter du kan vara intresserad av att köpa vid ett senare tillfälle, men du kan inte alltid vara beroende av företag som erbjuder ett urval av den produkt som du är mest intresserad.

En annan bekant marknadsföringsteknik förekommer i många infomercials. Förutom att köpa oavsett infomercial säljer, kan du ges möjlighet att ta emot flera gratis "gåvor. "Detta är faktiskt inte helt gratis. Du vanligtvis måste betala frakt och hantering för eventuella extra "gåvor" du får, så de inte utgör riktigt samma present med inköp som en som skulle vara tillgängligt om du köper kosmetika. Ibland handläggningsavgifterna på dessa gåvor kan vara mycket höga, så du kanske vill väga om avgifterna är värda den gåvan.

istället

för att erbjuda en present med inköp, en butik kan erbjuda en reducerad skattesats på andra objekt. Till exempel varuhus har ofta stora uppstoppade djur kommer de att sälja till ett lägre pris om du spendera en viss summa pengar under vintern till. Kvaliteten på dessa varierar. Också eftersom du måste betala för dem, gör de egentligen inte utgör en gåva.

Andra gåvor med köpet är inte beroende på ett köp, men kan bero på din tid. Till exempel vissa auto återförsäljare erbjuder presenter till människor som provköra sina bilar, eller så får erbjudas gratis resor till platser som är intresserade av att sälja dig tid-aktier eller fastigheter. I de flesta fall kommer du inte bara gå ut med din gåva som lätt. Du måste lyssna på en försäljning beck, när det gäller tid-aktier kan detta ta flera timmar eller en hel dag. Den automatiska återförsäljare kommer definitivt att försöka sälja dig en bil, det gör att vissa värdet av gåvan är värd din tid.

En twist på den gåva vid köp är köp en, få en gratis deal, att många olika butiker kan erbjuda vid olika tidpunkter på året. Priserna återspeglar vanligen pålägg, så att värdet av en sådan gåva är minimeras genom högre priser. Detta kan fråga lite om de varor du köper är fortfarande relativt billigt.

Den typ av gåva vid köp att man ska försöka undvika är oftast saker som presenter från auto återförsäljare, time-share försäljare eller klubbar hälsa. Om du inte vill lyssna på en försäljning beck, det är inte sant gåvor. Till exempel en fri månads medlemskap på ett gym som en gåva är vanligen en inbjudan att höra svårt att sälja säljargument på att ansluta sig till gymmet, och det finns ibland dolda avgifter i samband med den förment "gratis" månad. Gåvan med inköp som gör mest mening är när man redan planerar att köpa något, som kosmetika, en massage, eller liknande. I andra fall är den fria gåvan helt enkelt inte värt att köpa, och du fortfarande inte får något för ingenting, eftersom ett köp krävs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.