Vad är en män frisör?

En männens frisör är en man eller kvinna som är specialiserat på skärande, schamponering, färgning och styling hår. Professionella stylister kan hjälpa män besluta om fashionabla avdrag och skapa lämpliga ser ut. Många stylister föreslå och sälja produkter för att hålla håret friskt och ser sitt bästa. En mäns frisör brukar arbeta en barbershop eller frisörsalong, ser walk-in och utnämning-baserade klienter. Vissa ambitiös och framgångsrik stylister arbeta med kändisar eller andra personer som måste se bra ut i allmänhetens ögon.

gemensamma tjänster som ett männens frisör omfatta putsning hår och skägg, schamponering och färgning hår och lägga höjdpunkter. Proffs gäller också gel och andra hårprodukter för att uppnå vissa ser ut. Stylister erbjuder ofta expert hårvård och styling råd och kan sälja specifika produkter i sina barbershops eller salongerna så att människor kan behålla sin önskade titta på hemma. I vissa salonger, mäns frisörer gäller ansikts hudvårdsprodukter bidra till att förbättra kundernas hy och accentuera deras frisyrer.

En individ kan söka en tjänst i en mäns frisör för att hjälpa honom skapa eller bibehålla ett särskilt utseende. Han kan referera till en bild i en frisyr bok eller en tidskrift och begära en liknande minskning. Vissa människor, däremot finns stylister utan vissa mönster i minnet, att förlita sig på de yrkesverksammas erfarenhet och kompetens för att skapa attraktiva hårklippning. Stylister är oftast mycket väl till populära frisyrer och försök att hålla kontakten med aktuella modetrender.

krävs en licens att arbeta som en mäns frisör i de flesta stater och länder. För att erhålla en licens måste en individ först slutföra en utbildning vid en godkänd kosmetika eller barberare skolan. Längden på programmen barberare skolan kan variera, men de flesta klasser ta cirka nio månader att slutföra. Studenter föreläsningar, läsa om verktyg och tekniker, och öva sina färdigheter på dockor och volontärer. Efter avslutandet av ett program, är en individ vanligtvis tilldelas ett certifikat och ha förmåga att arbeta under handledning och föra licensieringen.

Ny stylister förbereder sina licenser examen genom att klippa hår under ledning av erfarna arbetstagare. De flesta stater och regioner administrera skriftliga tentamina till personer när de har slutfört ett visst antal övervakade arbetstid. Vissa platser kräver praktiska prov samt, där stylister krävs för att skära en volontär hår till belåtenhet för licensgivare. När en person får ett körkort, han eller hon får utöva sitt oberoende i Frisersalonger eller salonger hår.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.