Vad är en förtroendeläkare?

jobb av en medicinsk konsult är att ge medicinsk rådgivning för en rad olika syften. En medicinsk konsult är någon som är mycket kunnig om det medicinska samfundet, rutiner och medicinska fakta. Medicinskt sakkunniga kan ha tidigare arbetat som sjuksköterskor, läkare eller andra specialister hälsovård. En medicinsk konsult fungerar som en rådgivare till hälso-och sjukvård, ge stöd anpassade till behoven hos varje enskild praktik.

Ett jobb för en medicinsk konsult är att se över böcker och film eller skript TV. De kontrollera riktigheten av medicinska fakta, och föreslå de ändringar som kan behöva göras. Medicinskt sakkunniga kan också hjälpa planen eller översyn reklam för medicinska hjälpmedel eller produkter. De granskar på noggrannhet och att säkerställa att annonsen riktar sig mot rätt målgrupp. De kan också hjälpa vårdinrättningar rekrytera nya läkare. Vissa konsulter hjälper läkare att starta eget praxis genom att bidra med någon start uppgifter som måste fyllas, såsom licensiering, zonindelning och fastighetsärenden.

Andra medicinska konsulter hjälpa till att utforma nya sjukhus och andra vårdinrättningar. De kan hjälpa till att planera nya vingar nuvarande byggnader för sjukhus som vill lägga på sina nuvarande egendom. Dessa konsulter arbetar ofta i team som omfattar arkitekter, ingenjörer och läkare. Detta team arbetar med cheferna för sjukhusen att skapa en byggnad för att tillgodose sjukhusets behov.

medicinskt sakkunniga kan också ge bedömningar av medicinsk praxis. Dessa bedömningar kan vara för att utöva själv, analysera hur väl kontoret körs. Bedömningar finns också för medicinska diagram, peer review, och kostnadskontroll. Medicinskt sakkunniga kan också arbeta med försäkringsbolagen, hjälpa dem att bättre betjäna sina kunder genom att ge medicinska bedömningar att påskynda fordringar processen.

Ett annat område där en medicinsk konsult får anställas är som expertvittne. Expertvittnen anlitas för att vittna i rättssalen. En medicinsk vittne skulle vittna om medicinska fakta som är relevanta för en rättegång. Dessa fall kan vara allt från funktionshinder fordringar till kriminella kriminalteknik.

En medicinsk konsult, eller en grupp av konsulter, kan hyras för att hjälpa med nästan nödvändigt att en läkare eller sjuksköterska kan ha. De är tillgängliga för att hjälpa upp strategier marknadsföringskampanjer, eller ge råd i ekonomiska frågor. Konsulter har en mycket viktig position i det medicinska samfundet, så att läkarna kan koncentrera sig på sin läkekonst, utan att behöva oroa dig för alla extra detaljer. En medicinsk konsult team är ett ovärderligt redskap för sjukvårdsinrättningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.