Vad är en ändrad Return?

Ett ändrat återvändande en inkomstdeklaration form som ändras något från en ursprungliga form in. De flesta fil ett ändrat tillbaka, eftersom de gjorde misstag på originalet självdeklarationen och antingen är skyldig pengar eller är skyldig pengar av Skatteverket. Vissa kan också skicka in en ändrad återvända för att ändra sin status från gift fyllning separat gift arkivering gemensamt.

Varje land har särskilda lagar om hur människor kan lämna in en ändrad avkastning. I USA är skattebetalare ges tre år för att byta tillbaka och lämna in en blankett 1040X för att göra det. Individuella statlig skatt skivor i USA kan ha olika regler för hur länge avkastning kan ändras och hur man bearbetar dessa. I andra länder, många och varierande regler gäller för att ändra ett tidigare återvända, och de som är intresserade lämna in en ändrad avkastning bör kontrollera med landet Skatteverket regler för hur man ska gå.

Vissa regler i USA kan påverkar människor i hög grad om de fil en ändrad återvända eftersom de märker att de är skyldiga pengar. Internal Revenue Service (IRS) kan ta ut förseningsavgifter och böter för skattebetalningar som länge sedan. Å andra sidan är de inte betala ränta om de faktiskt är skyldiga skattebetalarna pengar från en några år tillbaka.

Det finns några varningar om arkivering ändras tillbaka även om det innebär en skattebetalarna kommer att få några pengar tillbaka. Den tenderar att öppna upp en persons skatt filen till större kontroll. Detta kan öka risken för revisioner senare, eftersom fler människor skall bedöma de återvända.

Några revisorer säger att en liten summa pengar tillbaka kanske inte värt risken besväret med en skatterevision och att människor inte bör ändra sina deklarationer för att få pengarna tillbaka om beloppet är betydande. Å andra sidan, om ett misstag har gjorts och en skattebetalare faktiskt är skyldig pengar, bör de betala tillbaka. En revision vid ett senare tillfälle där upptäckten av fordran görs av en skattemyndighet kan bli mycket kostsamt.

Däremot anser många att skattedeklaration alltid ska vara så korrekt som möjligt. Om en person har gjort ett misstag på en skattedeklaration, ska han eller hon alltid filen ett ändrat tillbaka, och detta kan vara mer ärliga oavsett vem förmåner (regering eller skattebetalarna) från de nya avkastning. Däremot behöver de flesta inte att lämna in ett ändrat avkastning om skillnaden i betalning funkar till mindre än en dollar, och ibland när sådana organ som IRS siffran skatter, kommer de även korrigera små math misstag som kan leda minuten ändringar i avkastning eller betalningar betalas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.