Vad är en Travel utlottning?

En resa utlottning är en tävling eller tävling där huvudpriset är reserelaterade. Typiska priser inkluderar gratis flygbiljetter, hotellvistelse, eller presentkort på resa organisationer. Många företag har resor tävlingar som en befordran för att locka kunder eller utöka sin information kundkontakt. Medan vinna en resa tävlingar kan resultera i en spännande och oväntad semester, kan det medföra några negativa synpunkter.

Det är ganska vanligt för resor, livsstil och företag fritid att annonsera eller erbjuda en resa utlottning. Genom att placera en lockande annons på en veckotidningsomslag får kunderna lockas att köpa i frågan för att komma in. Ännu mer fördelaktigt för bolaget är skyldig personuppgifter som hoppfull tävlande lämna in. Genom att kräva ett namn, adress, e-post eller telefonnummer, kan det kontakta då den nya aktören med erbjudanden, publikationer och information om företaget. Vissa människor kan njuta av att ta emot post och erbjudanden från företag som de beundrar och användning, men för andra, in en resa utlottning kan leda till en frustrerande än skräppost.

En annan möjlig negativa resultatet för resor tävlingar kan ta vinnare på sängen. Om resor utlottning erbjuds av en tid aktie eller semester uthyrare får sponsorn begära vinnarna att sitta igenom presentationer och försäljning platser innan uttag priset. Läs alla regler noga innan en resa utlottning, en del kan bara ge ut den till synes garanterade pris om "vinnaren" går med på att köpa in tidsdelat boende eller egenskaper semester.

En resa utlottning kan också erbjudas som en del av en händelse eller ceremoni. Ofta kommer människor att kunna komma in ritningar för resor priser enbart genom att gå på en händelse eller köpa lotteri biljetter. Erbjuder en resa utlottning som en insamling kan vara ett bra sätt att samla in pengar till värdiga organisationer. Genom att säkerställa sponsorn framträdande reklam vid evenemanget, kan fundraising grupper säkert ofta en hel del på paketresor för att erbjuda som priser.

En del företag kan också erbjuda de anställda en chans att vinna semestrar eller reserelaterade gåvor som ramen för arrangemang anställda uppskattning. Istället för att ge varje anställd en bonus eller en liten present för att öka moralen kommer vissa företag sponsra Raffles som har ett fåtal stora priser. Även om endast ett fåtal anställda kan gå därifrån med dyrare objekt som semester, kommer de flesta ha paus från arbetet och möjligheten till en stor vinst.

Skriva en resa utlottning är snarare som att träda in i lotteriet, chanserna för en vinst är låg, men halva nöjet är fantiserar om den underbara äventyr som kommer att ske om priset är vunnen. Försiktig aktörer kommer bara att tillhandahålla nödvändig personlig information och välja ut och alla möjligheter att skydda personlig information och vägra framtida kontakt. Så länge en person är beredd att stå ut med några extra bitar av skräppost eller säljfrämjande alternativ in resor tävlingar kan vara roligt, spännande, och källan till ett par bra dagdrömmar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.